To je to što me zanima!

Zvijezde dobivaju tisuće dolara da se pojave na modnoj reviji

Francuska dizajnerica Nicole Farhi tvrdi da modne kuće plaćaju zvijezdama da sjede u prvom redu na njihovim revijama jer će im to omogućiti potrebni publicitet
Vidi originalni članak

U prvom redu na revijama poznatih modnih kuća uvijek sjede slavne holivudske zvijezde koje svojom pojavom ponekad i zasjene same revije. Razlog njihova dolaska nije zanimanje za modu već novac, tvrdi za Daily Mail modna dizajnerica Nicole Farhi. 

- Poznate zvijezde dobivaju honorare od nekoliko tisuća dolara kako bi pratili revije. I na kraju u časopisima čitate samo o njima, a ne o kolekciji. Nikada nisam i neću plaćati zvijezdama da sjede na mojoj reviji. Uostalom, dovoljno je da najmoćnija žene iz svijeta mode Anna Wintour pogleda moje kreacije, što je i učinila - tvrdi 65-godišnja francuska dizajnerica.

Naravno da se takve stvari događaju, ali prozivanje modnih kuća i zvijezda ravno je profesionalno samoubojstvu, tvrdi Emma Whitehair. Poznati dizajneri si jednostavno moraju osigurati naslovnice, a zvijezde u prvim redovima im to omogućuju, kaže glasnogovornica White Smoke Communicationsa. 

U SAD-u je uobičajeno da modne kuće zvijezdama plaćaju smještaj, hranu i odjeću. Modni portal Fashionista tako tvrdi da pjevačice Rihanna i Beyonce za pojavljivanje na reviji mogu dobiti i do 573 000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BumbleBee_2 06.03.2012.

    blago njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare