To je to što me zanima!

Zvijezde vraćaju trend iz 90-ih: Piercing bradavica sve traženiji

Bradavice su jedan od najosjetljivijih dijelova tijela, a navodno piercing ima brojne seksualne pogodnosti. Na neko se vrijeme taj trend izgubio, a danas opet postaje popularan te se na to odlučuje sve više zvijezda
Vidi originalni članak

Navodno bušenje bradavica ima brojne seksualne pogodnosti, a dok se na neko vrijeme izgubilo iz mode, danas opet postaje popularno. Nosili su ih ili ih nose i brojne zvijezde - od Belle Thorne i Belle Hadid do Kendall Jenner i Rihanne.

Je li to samo seksi dodatak, modni krik ili stvar osobnog izbora - svodi se na isto, sve se više zvijezdi, ali i 'običnih' cura odlučuje probušiti svoje bradavice.

ŽIVOT 'KLONOVA' Život dvojnika svjetskih faca je pod pritiskom: 'Opsjedaju nas brojni fanovi mega zvijezda...'

Kod osoba s osjetljivijom kožom moguća je pojava masnica nakon 'pirsanja'. Tijekom prvih nekoliko tjedana normalna je pojačana osjetljivost na dodir.

Kod piercinga ženske bradavice moguć je nešto dulji period zarastanja jer na njega utječu sve promjene u organizmu (PMS, hormoni, imunitet itd.).

Nema određenih pravila po pitanju nošenja grudnjaka, bitno je samo da je čist, pamučan i da ne steže piercing, a celebovi vole isticati piercing bez nošenja grudnjaka.

Piercing na bradavici nekima zvuči odbojno upravo zbog škakljivosti i osjetljivosti tog dijela tijela, a stručnjaci kažu da kod žena kojima bradavice nisu posebno osjetljive stavljanje piercinga može povećati njihovu osjetljivost na dodir.

POPUT PIDŽAME Nove vruće hlačice 'pufaste' su i podsjećaju nas na šećernu vatu

Neke žene izjavile su da im nakon piercinga više gode dodiri i da čak mogu doživjeti orgazam tijekom predigre.

Kod nekih piercing može izazvati stalno ukrućenje bradavica, što je možda i look za kojim zvijezde teže.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Brucka 18.06.2020.

    stavite i cijenu!Nije fazon u onom sto se vidi nego u onom sto se ne vidi!

  • 18.06.2020.

    Nema šanse.

  • 18.06.2020.

    Ma dajte molim vas da stavljam to s...e na sebe,da se bodem kao neki narkoman.Na svoju ķožu ne stavljam ništa fuuuujjjjjj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare