To je to što me zanima!

Limoni kartica povoljnosti ostvaruje vaše snove!

Posjetite nas, izrazite želju i prepustite se našem ljubaznom osoblju koje će upisati potrebne podatke i uvesti Vas u svijet Limoni uz „KARTICU POVOLJNOSTI".
Vidi originalni članak

Limoni svijet i kartica povoljnosti sakupljaju povoljnosti, a ne bodove! Limoni „KARTICU POVOLJNOSTI" koristite pri svakoj kupovini i prepustite se čarima povoljnosti Limoni svijeta.

Uz „KARTICU POVOLJNOSTI" od 12. do 24. prosinca 2011. pri kupovini od 600 kn do 1.000 kn ostvarujete popust od 10% na redovan asortiman pri kupovini od 1.000 kn ostvarujete popust od 15% na redovan asortiman! (*Popust ne vrijedi za proizvode s već sniženom cijenom. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju.)

Koristite karticu povoljnosti i nagradit ćemo Vas za svaku kupovinu u prosincu iznad 150 kn! Nagrada su 2 poklon bona, svaki bon iznosi 70 kn, ukupna vrijednost bonova je 140 kn! Poklon bon iskoristite u siječnju 2012. uz minimalnu kupovinu od 350 kn.

Kako bi iskoristili sve povoljnosti koje Vam pruža kartica uz redoviti e-mail obavijestit ćemo Vas o novitetima u svijetu ljepote, za Vas ćemo organizirati posebne evente, posjete vizažista i savjetnika za ljepotu kako bi dobili odgovore na sva svoja pitanja.

Obavijestit ćemo Vas o svakoj akciji s popustima  koju ćemo pripremiti samo za Vas! Za Vaš rođendan poslat ćemo vam čestitku uz prigodan poklon. I samo za Vas imamo spremna još mnoga iznenađenja!

Potražite najbliže Limoni prodajno mjesto. Dođite u svijet Limoni.

Idi na 24sata