Obavijesti

Limoni kartica povoljnosti ostvaruje vaše snove!

Limoni kartica povoljnosti ostvaruje vaše snove!
1

Posjetite nas, izrazite želju i prepustite se našem ljubaznom osoblju koje će upisati potrebne podatke i uvesti Vas u svijet Limoni uz „KARTICU POVOLJNOSTI".

Limoni svijet i kartica povoljnosti sakupljaju povoljnosti, a ne bodove! Limoni „KARTICU POVOLJNOSTI" koristite pri svakoj kupovini i prepustite se čarima povoljnosti Limoni svijeta.

Uz „KARTICU POVOLJNOSTI" od 12. do 24. prosinca 2011. pri kupovini od 600 kn do 1.000 kn ostvarujete popust od 10% na redovan asortiman pri kupovini od 1.000 kn ostvarujete popust od 15% na redovan asortiman! (*Popust ne vrijedi za proizvode s već sniženom cijenom. Različiti popusti se međusobno ne zbrajaju.)

Koristite karticu povoljnosti i nagradit ćemo Vas za svaku kupovinu u prosincu iznad 150 kn! Nagrada su 2 poklon bona, svaki bon iznosi 70 kn, ukupna vrijednost bonova je 140 kn! Poklon bon iskoristite u siječnju 2012. uz minimalnu kupovinu od 350 kn.

Kako bi iskoristili sve povoljnosti koje Vam pruža kartica uz redoviti e-mail obavijestit ćemo Vas o novitetima u svijetu ljepote, za Vas ćemo organizirati posebne evente, posjete vizažista i savjetnika za ljepotu kako bi dobili odgovore na sva svoja pitanja.

Obavijestit ćemo Vas o svakoj akciji s popustima  koju ćemo pripremiti samo za Vas! Za Vaš rođendan poslat ćemo vam čestitku uz prigodan poklon. I samo za Vas imamo spremna još mnoga iznenađenja!

Potražite najbliže Limoni prodajno mjesto. Dođite u svijet Limoni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'