To je to što me zanima!

Ljeto na Vodenom parku - Idemo svi na kupanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovog ljeta u Termama Tuhelj – odaberite najbrži put do osvježenja, rashladite se i zabavite na najvećem kupališnom kompleksu u Hrvatskoj!
Vidi originalni članak

Ovog ljeta u Termama Tuhelj – odaberite najbrži put do osvježenja, rashladite se i zabavite na najvećem kupališnom kompleksu u Hrvatskoj! Odaberite osvježenje u bazenima s valovima ili hidro masažom, uživajte u sporoj rijeci, mega toboganu i zabavi za mališane ili se uključite u brojne sportske i glazbene sadržaje!  Svakog vikenda Terme Tuhelj pripremaju novo uzbuđenje!

2. vikend sporta i zabave - 18. i 19. kolovoza

Od ove subote posjetitelji Terma Tuhelj moći će sudjelovati u „Igrama na vodi“. Ovaj vikend održat će se prve kvalifikacije, druge kvalifikacije slijede 25. kolovoza, dok će se veliko finale održati 01. rujna. Igre se igraju u parovima. Prijave su besplatne, a prijaviti se mogu sve osobe starije od 16 godina. Parovi mogu biti mješoviti, muško-muški, žensko-ženski, tate i mame sa sinovima ili kćerima... bitno je da se svi vješto gibaju u vodi i da su raspoloženi za dobru zabavu i mnogo smijeha! 

Svaki par natječe se u 3 discipline:  Šlaufovanju (14.00h), Tačkama (15.00h) i na kraju u Ispušnom ventilu (16.00h). Svi sudionici koji će se natjecati u kvalifikacijama ove subote dobivaju GRATIS ulaz na bazene 25.8.2012. 

Po pet najboljih parova iz oba kvalifikacijska kruga ulaze u finale koje će se održati 01.09.2012. Pobjednički par osvaja VIKEND PAKET U NOVOM HOTELU WELL**** u Termama Tuhelj

Za sve one kojima su ples i lagana rekreacija draži od sportskih borbi, Terme Tuhelj pripremile su odličnu zabavu uz Zumba fitness. Zumba party počinje u subotu od 13 sati, a kako je bilo prošlog vikenda možete pogledati ovdje. 

U nedjelju, 19. kolovoza očekuje vas još urnebesnija zabava - Jackpot dunker! Svaki posjetitelj dobiva priliku da pogodi metu i svoji vrijedne nagrade! Igra se po principu 1 – 3 – 5: 

  1. pogodak  donosi  besplatan ulaz na kupanje
  2. uzastopna pogotka donose besplatan ulaz na kupanje  i sunčanu masažu u trajanju od 30min
  3. uzastopnih pogodaka donose noćni paket u novom hotelu Well**** sa ulazom na bazene i u svijet sauna

A svi oni koji pokažu hrabrost i prijave se za metu, bit će nagrađeni jednim besplatnim ulazom na bazene 25.8.2012.!

Narednog vikenda, 25./26.8. najavljujemo veliki HIP-HOP POOL PARTY WEEKEND @ TERME TUHELJ sa domaćinom DJ Phat Phillijem i njegovim gostima: DJ Bizzom Bodegom, DJ Tomom Ricov, DJ Frxom, Prikijem, DJ Independentom, DJ Don Tomom, General Wooom, Jay Leeem, Zagijem, Sašom Mačekom, Medom (RNB Confusion), Stupnijem...i mnogim drugima - dva dana glazbenog spektakla, uz uživanje u bazenima, koktelima i izvrsnoj gastro ponudi i ostalim sadržajima neka začine i vaš kraj kolovoza 2012.! 

24sata informirat će vas cijelo ljeto o zabavi u Termama Tuhelj. Dođite ovo ljeto na Vodeni planet...tik do zemlje i zabavite se!

Idi na 24sata