Obavijesti

Ljeto na Vodenom parku - Idemo svi na kupanje

Ljeto na Vodenom parku - Idemo svi na kupanje
4

Ovog ljeta u Termama Tuhelj – odaberite najbrži put do osvježenja, rashladite se i zabavite na najvećem kupališnom kompleksu u Hrvatskoj!

Ovog ljeta u Termama Tuhelj – odaberite najbrži put do osvježenja, rashladite se i zabavite na najvećem kupališnom kompleksu u Hrvatskoj! Odaberite osvježenje u bazenima s valovima ili hidro masažom, uživajte u sporoj rijeci, mega toboganu i zabavi za mališane ili se uključite u brojne sportske i glazbene sadržaje!  Svakog vikenda Terme Tuhelj pripremaju novo uzbuđenje!

2. vikend sporta i zabave - 18. i 19. kolovoza

Od ove subote posjetitelji Terma Tuhelj moći će sudjelovati u „Igrama na vodi“. Ovaj vikend održat će se prve kvalifikacije, druge kvalifikacije slijede 25. kolovoza, dok će se veliko finale održati 01. rujna. Igre se igraju u parovima. Prijave su besplatne, a prijaviti se mogu sve osobe starije od 16 godina. Parovi mogu biti mješoviti, muško-muški, žensko-ženski, tate i mame sa sinovima ili kćerima... bitno je da se svi vješto gibaju u vodi i da su raspoloženi za dobru zabavu i mnogo smijeha! 

Svaki par natječe se u 3 discipline:  Šlaufovanju (14.00h), Tačkama (15.00h) i na kraju u Ispušnom ventilu (16.00h). Svi sudionici koji će se natjecati u kvalifikacijama ove subote dobivaju GRATIS ulaz na bazene 25.8.2012. 

Po pet najboljih parova iz oba kvalifikacijska kruga ulaze u finale koje će se održati 01.09.2012. Pobjednički par osvaja VIKEND PAKET U NOVOM HOTELU WELL**** u Termama Tuhelj

Za sve one kojima su ples i lagana rekreacija draži od sportskih borbi, Terme Tuhelj pripremile su odličnu zabavu uz Zumba fitness. Zumba party počinje u subotu od 13 sati, a kako je bilo prošlog vikenda možete pogledati ovdje. 

U nedjelju, 19. kolovoza očekuje vas još urnebesnija zabava - Jackpot dunker! Svaki posjetitelj dobiva priliku da pogodi metu i svoji vrijedne nagrade! Igra se po principu 1 – 3 – 5: 

  1. pogodak  donosi  besplatan ulaz na kupanje
  2. uzastopna pogotka donose besplatan ulaz na kupanje  i sunčanu masažu u trajanju od 30min
  3. uzastopnih pogodaka donose noćni paket u novom hotelu Well**** sa ulazom na bazene i u svijet sauna

A svi oni koji pokažu hrabrost i prijave se za metu, bit će nagrađeni jednim besplatnim ulazom na bazene 25.8.2012.!

Narednog vikenda, 25./26.8. najavljujemo veliki HIP-HOP POOL PARTY WEEKEND @ TERME TUHELJ sa domaćinom DJ Phat Phillijem i njegovim gostima: DJ Bizzom Bodegom, DJ Tomom Ricov, DJ Frxom, Prikijem, DJ Independentom, DJ Don Tomom, General Wooom, Jay Leeem, Zagijem, Sašom Mačekom, Medom (RNB Confusion), Stupnijem...i mnogim drugima - dva dana glazbenog spektakla, uz uživanje u bazenima, koktelima i izvrsnoj gastro ponudi i ostalim sadržajima neka začine i vaš kraj kolovoza 2012.! 

24sata informirat će vas cijelo ljeto o zabavi u Termama Tuhelj. Dođite ovo ljeto na Vodeni planet...tik do zemlje i zabavite se!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja