To je to što me zanima!

Azil Dumovec poziva građane na druženje uz bogati program

Dan otvorenih vrata nudi mnoštvo sadržaja za posjetitelje poput demonstracije kliker treninga, druženja u dječjem kutiću, face paintinga, izrade životinja od balona ...
Vidi originalni članak

U subotu 21. rujna od 10 do 18 sati u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba za sve građane bit će priređen Dan otvorenih vrata.

- Želja nam je privući veći broj posjetitelja u azil Dumovec i stvarati naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište. Dan otvorenih vrata nudi mnoštvo sadržaja za posjetitelje – psi će pokazati što su naučili, demonstracija kliker treninga, dječji kutić, face painting, izrada životinja od balona, i dr - poručuju iz Dumovca.

Posjetitelji će imati priliku udomiti nekog od pasa koji traže dom, a svako udomljavanje će se posebno nagraditi.

Također, svi posjetitelji imat će priliku družiti se s igračima Dinama koji su, u suradnji s azilom Dumovec pripremili kalendar za 2014. godinu. Prijatelji životinja i DJ Feel posjetitelje će zabaviti dobrom glazbom. 

Azil Dumovec je jedini dom koji neke od tih životinja poznaju. Želja je svih djelatnika skloništa da se što više kućnih ljubimaca udomi, jer usprkos brizi, sklonište ne može zamijeniti pravi dom. 

Djelatnici azila Dumovec posjetiteljima će bit na raspolaganju, kako bi im rekli više o karakteru pojedine životinje, uvjetima udomljavanja, informirati građane o radu skloništa. 

Svi građani su dobrodošli i u azilu će biti veseo i zanimljiv dan, pogotovo za pse koji se vesele svakom posjetitelju i druženju. Najbolje mjesto za provesti subotu u Zagrebu je azil Dumovec. 

Do azila se može doći osobnim automobilom, autobusnom linijom s Kvaternikovog trga broj  276 ili vlakom, silaskom na stanici Sesvetski Kraljevec. 

Neke od pasa koje traže dom potražite u našoj rubrici Udomi me

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Timmy2 17.09.2013.

    Samo u jedno sam sigurna,to je veselje za jadne životinje,jer su usamljene.Neka se vesele tih nekoliko sati.! Akciju podržavam.! Svaki dan sam čak i po nekoliko puta u rubrici-Udomi me-,možda i pretjerujem,ali to je jače od mene.! Njihovom pogledu ne mogu odoljeti.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare