Obavijesti

Ljubimci

Komentari 1

Azil Dumovec poziva građane na druženje uz bogati program

Azil Dumovec poziva građane na druženje uz bogati program
7

Dan otvorenih vrata nudi mnoštvo sadržaja za posjetitelje poput demonstracije kliker treninga, druženja u dječjem kutiću, face paintinga, izrade životinja od balona ...

VIDEO

U subotu 21. rujna od 10 do 18 sati u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba za sve građane bit će priređen Dan otvorenih vrata.

- Želja nam je privući veći broj posjetitelja u azil Dumovec i stvarati naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište. Dan otvorenih vrata nudi mnoštvo sadržaja za posjetitelje – psi će pokazati što su naučili, demonstracija kliker treninga, dječji kutić, face painting, izrada životinja od balona, i dr - poručuju iz Dumovca.

Posjetitelji će imati priliku udomiti nekog od pasa koji traže dom, a svako udomljavanje će se posebno nagraditi.

Također, svi posjetitelji imat će priliku družiti se s igračima Dinama koji su, u suradnji s azilom Dumovec pripremili kalendar za 2014. godinu. Prijatelji životinja i DJ Feel posjetitelje će zabaviti dobrom glazbom. 

Azil Dumovec je jedini dom koji neke od tih životinja poznaju. Želja je svih djelatnika skloništa da se što više kućnih ljubimaca udomi, jer usprkos brizi, sklonište ne može zamijeniti pravi dom. 

Djelatnici azila Dumovec posjetiteljima će bit na raspolaganju, kako bi im rekli više o karakteru pojedine životinje, uvjetima udomljavanja, informirati građane o radu skloništa. 

Svi građani su dobrodošli i u azilu će biti veseo i zanimljiv dan, pogotovo za pse koji se vesele svakom posjetitelju i druženju. Najbolje mjesto za provesti subotu u Zagrebu je azil Dumovec. 

Do azila se može doći osobnim automobilom, autobusnom linijom s Kvaternikovog trga broj  276 ili vlakom, silaskom na stanici Sesvetski Kraljevec. 

Neke od pasa koje traže dom potražite u našoj rubrici Udomi me

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith