To je to što me zanima!

Boris Mirković i i žiri odlučili: Najsimpatičniji ljubimci su ...

Uz pobjednike po broju glasova i dobitnike Eukanuba fair-play nagrade, stručni žiri na čelu s Borisom Mirkovićem izabrao je najsimpatičnije kućne ljubimce jeseni
Vidi originalni članak

Natječaj za najljubimca jeseni koji je u suradnji sa Eukanubom organizirao portal 24sata.hr  je završio. Uz dobitnike po broju glasova troje natjecatelja osvojilo je Eukanuba fair play nagradu. To su: Petra Novosel, Laura Stanić i nelaa-curaa.

I to nije sve! Kako smo obećali pripremili smo još nekoliko iznenađenja. O čemu se radi? Žiri sastavljen od predstavnika sponzora, veterinara Gorana Azenića čiju kolumnu Zoordinacija možete čitati na našem portalu na čelu s Borisom Mirkovićem, glumcem i velikim ljubiteljem životinja dobio je težak zadatak - izabrati najsimpatičnijeg ljubimca! 

Budući da je to nemoguće jer je svaka od pristiglih fotografija simpatična na svoj način, umjesto jedne odlučili su podijeliti pet nagrada.

Dobivaju ih slijedeći profili čije fotografije možete vidjeti u galeriji iznad članka: 

1. Marta Doncic

2. xsinisa

3. Natalija Mišić

4. icky

5. anavuckovic

Svima još jednom hvala na sudjelovanju! Pozivamo vas da redovito čitate rubriku LJUBIMCI u kojoj svakodnevno donosimo korisne savjete i zanimljive priče iz životinjskog svijeta!

NAPOMENA: Dobitnici će uskoro putem e-maila biti obaviješteni na koji način mogu realizirati svoje nagrade te vas zato molimo da redovito provjeravate elektronske sandučiće/inboxove.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stvarno 18.11.2012.

    A gdje se mogu vidjeti fotografije koje su pobijedile u natječaju na glasanje? Vidim samo one koje dokazuju da su osobe vlasnici (gdje je onemogućeno komentiranje) i onih 2000 i nešto gdje nemam živaca gledati ispod svake koji joj je rang. Zašto niste to rangirali po bodovima?

  • Ana75 15.11.2012.

    Čestitke pobjednicima:)))))))

  • bea0410 15.11.2012.

    natalija...nisam ljubitelj macaka.. ali vas macak je tu stvarno sladak....lajkam za njegaaa:-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare