To je to što me zanima!

Najbolji prijatelji: Retriver Toby spasio život mačku Stewartu!

Mačka je vjerojatno udario automobil nanijevši mu ozljede opasne po život. Nakon udarca sakrio se u grmlju koje se nalazi u obiteljskom dvorištu. Spasio ga je pas
Vidi originalni članak

Kad je mačak Stewart nestao iz obiteljske kuće njegovi vlasnici Kevin i Louise Errington pomislili su da je, kao i mnogo puta do tada odlutao. Međutim, dogodilo se nešto mnogo gore. 

Lifewithdogs.tv piše kako je mačka vrlo vjerojatno udario automobil nanijevši mu ozljede opasne po život. Nakon udarca mačak se sakrio u grmlju koje se nalazi u obiteljskom dvorištu. Od smrti spasio ga je njegov najbolji prijatelj – zlatni retriver Toby.

- Od kad je mačak nestao Toby se počeo čudno ponašati. Odlazio je do grmlja koje se nalazi u dvorištu lajući na isto. Izašli smo vidjeti što se događa i nismo ništa primijetili ali Toby nije prestajao lajati – ispričao je medijima Kevin Errington. 

Odlučio je zaviriti u grmlje te istražiti što je toliko uzbudilo njegovog psa. Pronašao je teško ozlijeđenog mačka koji se sakrio u grmlju. 

- Stewart i Toby najbolji su prijatelji. Kad Stewarta nije bilo jedan dan nismo se previše zabrinuli jer je već odlazio od kuće, ali Toby je znao da nešto nije u redu – nastavlja vlasnik psa i mačke.

Stewart je bio toliko ozlijeđen da mu se zdjelica odvojila od kralježnice. Kad su ga pronašli odmah je operiran. Iako još uvijek ima oštećenje živaca u desnoj nozi uskoro bi se trebao vratiti u normalu.

Pa neka netko kaže da pas i mačka ne mogu bit prijatelji?!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ella_R 10.01.2014.

    Bravooo za Tobija!I moj psic je imao micu do nedavno i bili su super prijatelji,ali nazalost isto ga je auto udario i nije mu bilo spasa...:(

  • Timmy2 30.12.2013.

    Opet jedna lijepa priča.Svaka čast peseku.

  • BarbaraKucic_1 30.12.2013.

    super je kad macka i pas mogubit zajedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare