Obavijesti

Ljubimci

Komentari 4

Najbolji prijatelji: Retriver Toby spasio život mačku Stewartu!

Najbolji prijatelji: Retriver Toby spasio život mačku Stewartu!
1

Mačka je vjerojatno udario automobil nanijevši mu ozljede opasne po život. Nakon udarca sakrio se u grmlju koje se nalazi u obiteljskom dvorištu. Spasio ga je pas

VIDEO

Kad je mačak Stewart nestao iz obiteljske kuće njegovi vlasnici Kevin i Louise Errington pomislili su da je, kao i mnogo puta do tada odlutao. Međutim, dogodilo se nešto mnogo gore. 

Lifewithdogs.tv piše kako je mačka vrlo vjerojatno udario automobil nanijevši mu ozljede opasne po život. Nakon udarca mačak se sakrio u grmlju koje se nalazi u obiteljskom dvorištu. Od smrti spasio ga je njegov najbolji prijatelj – zlatni retriver Toby.

- Od kad je mačak nestao Toby se počeo čudno ponašati. Odlazio je do grmlja koje se nalazi u dvorištu lajući na isto. Izašli smo vidjeti što se događa i nismo ništa primijetili ali Toby nije prestajao lajati – ispričao je medijima Kevin Errington. 

Odlučio je zaviriti u grmlje te istražiti što je toliko uzbudilo njegovog psa. Pronašao je teško ozlijeđenog mačka koji se sakrio u grmlju. 

- Stewart i Toby najbolji su prijatelji. Kad Stewarta nije bilo jedan dan nismo se previše zabrinuli jer je već odlazio od kuće, ali Toby je znao da nešto nije u redu – nastavlja vlasnik psa i mačke.

Stewart je bio toliko ozlijeđen da mu se zdjelica odvojila od kralježnice. Kad su ga pronašli odmah je operiran. Iako još uvijek ima oštećenje živaca u desnoj nozi uskoro bi se trebao vratiti u normalu.

Pa neka netko kaže da pas i mačka ne mogu bit prijatelji?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode