To je to što me zanima!

Prijavi pet friendly lokaciju s ekipom i fotkama ljubimaca!

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i točnu adresu lokacije kako bi istu označili na pet friendly karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr
Vidi originalni članak

Svake godine grad Zagreb posjećuje sve više turista, a mnogi od njih u posjet hrvatskoj metropoli dolaze sa  najboljim četveronožnim prijateljima.

Kako bi im boravak učinili što ugodnijim, ali i kako bi stanovnicima Zagreba olakšali potragu za pet friendly mjestima portal ljubimci.24sata.hr u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba pokrenuo je projekt ' Zagreb - prijatelj životinja'.

U sklopu projekta osim piknika za vlasnike i ljubimce koji će se krajem svibnja održati na nekoj od zagrebačkih pet friendly lokacija, krećemo sa popunjavanjem Pet friendly karte koja je sastavni dio portala.

Znate restoran i/ili kafić  s dobrom klopom i cugom u kojem su ljubimci dobro došli? 

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i točnu adresu/grad istoga kako bi ga označili na pet friendly karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr.

Fotografije vas, vaše ekipe, i /ili osoblja ugostiteljskih objekata u društvu ljubimaca ( ili same ljubimce u ugostiteljskim objektima)  također su dobro došle. 

Objavit ćemo ih u galeriji, a najoriginalnije ćemo se potruditi i darivati poklonima koji će bit korisni za sve četveronožne posjetitelje. Zato molimo što više spontanosti.

Fotografije na kojima životinje piju pivo, gemište, kavu i ostala za njih štetna pića nećemo objavljivati.

Naravno, na karti su dobrodošle sve lokacije/ustanove koje primaju kućne ljubimce ( veterinarske ambulante, hoteli za pse, trgovine opremom za kućne ljubimce, škole za pse i slično).

Napomena: 

Nakon Zagreba, na karti ćemo označavati i ostale dijelove Hrvatske o čemu ćete bit naknadno obaviješteni. Hvala na razumijevanju!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mazaluna 25.04.2015.

    Odlićna ideja ipak ima neki pomak da i naši ljubimci mogu sa nama na kavu.predlažem i rubriku sa ljubimcima na more eto mi već godinama iznajmljujemo apartman i ljudima sa kućnim ljubimcima.

  • bzzzz 25.04.2015.

    Potpuno nepotreban komentar dragoi. slazem se sa sammy-em --- i ja imam psa i toliko puta sam ga zeljela voditi sa sobom za vikend no nikada nisam mogla naci petfriendly iznajmljivace..a nikada zapravo nisam ni pitala vlasnike apartmana da li bi dopustili drzanje npr psa. Podrzavam ovu akciju!

  • Sammy-G 25.04.2015.

    Ima nas koji na zalost nismo u stanju imati "decu" pa su nam nasi psi nase bebe!Podrzavam akciju i mislim da trebamo u korak sa ostatkom "Sveta"!@dragoi-glup i nepotreban komentar-nekad je bolje ne reci nista nego pisati gluposti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare