Obavijesti

Ljubimci

Komentari 5

Prijavi pet friendly lokaciju s ekipom i fotkama ljubimaca!

Prijavi pet friendly lokaciju  s ekipom i fotkama ljubimaca!
1

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i točnu adresu lokacije kako bi istu označili na pet friendly karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr

VIDEO

Svake godine grad Zagreb posjećuje sve više turista, a mnogi od njih u posjet hrvatskoj metropoli dolaze sa  najboljim četveronožnim prijateljima.

Kako bi im boravak učinili što ugodnijim, ali i kako bi stanovnicima Zagreba olakšali potragu za pet friendly mjestima portal ljubimci.24sata.hr u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba pokrenuo je projekt ' Zagreb - prijatelj životinja'.

U sklopu projekta osim piknika za vlasnike i ljubimce koji će se krajem svibnja održati na nekoj od zagrebačkih pet friendly lokacija, krećemo sa popunjavanjem Pet friendly karte koja je sastavni dio portala.

Znate restoran i/ili kafić  s dobrom klopom i cugom u kojem su ljubimci dobro došli? 

Pozivamo vas da nam na ljubimci@24sata.hr dojavite ime i i točnu adresu/grad istoga kako bi ga označili na pet friendly karti koja se nalazi na ljubimci.24sata.hr.

Fotografije vas, vaše ekipe, i /ili osoblja ugostiteljskih objekata u društvu ljubimaca ( ili same ljubimce u ugostiteljskim objektima)  također su dobro došle. 

Objavit ćemo ih u galeriji, a najoriginalnije ćemo se potruditi i darivati poklonima koji će bit korisni za sve četveronožne posjetitelje. Zato molimo što više spontanosti.

Fotografije na kojima životinje piju pivo, gemište, kavu i ostala za njih štetna pića nećemo objavljivati.

Naravno, na karti su dobrodošle sve lokacije/ustanove koje primaju kućne ljubimce ( veterinarske ambulante, hoteli za pse, trgovine opremom za kućne ljubimce, škole za pse i slično).

Napomena: 

Nakon Zagreba, na karti ćemo označavati i ostale dijelove Hrvatske o čemu ćete bit naknadno obaviješteni. Hvala na razumijevanju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode