To je to što me zanima!

Sniženje na Mondu: Hranjiva prehrana za vašeg ljubimca

Omogućite svojim psima i mačkama ukusne i hranjive obroke i hranite ih obrocima priznatih proizvođača hrane za kućne ljubimce: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs
Vidi originalni članak

Omogućite svojim psima i mačkama ukusne i hranjive obroke i hranite ih obrocima priznatih proizvođača hrane za kućne ljubimce: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs. 

Kako bi vas vaši kućni ljubimci uveseljavali dugi niz godina, ključna je briga o njihovom zdravlju. Prvi korak na tom putu je uravnotežena prehrana koja će im omogućiti sve potrebe hranjive tvari za zdrav organizam i dug život. Na Mondu su dostupni neki od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača hrane za pse i mačke: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs.

Eukanuba, proizvedena u Nizozemskoj, potpuna je i izbalansirana hrana za pse superpremium kvalitete, sačinjena od bjelančevina koje su isključivo životinjskog porijekla. Ne sadrži gluten, umjetne boje, arome i konzervanse. Sve hrane Eukanuba u optimalnim omjerima zadovoljavaju potrebe za hranjivim tvarima i energijom, sukladno životnoj dobi ili stupnju aktivnosti. 

Prednosti hrane Eukanuba su visoka kvaliteta sirovina i visoka iskoristivost hranjivih tvari što rezultira izuzetno niskim potrebnim dnevnim količinama hrane. Sastav hrane je znanstveno utemeljen i uključuje posebne inovativne sastojke koji pomažu održavanju zdravlja imunološkog sustava, zdravlja zubi, optimalnog metabolizma energije i djelotvorne kontrole glukoze u krvi. 

Na Mondu izaberite hranu za odrasle i male pse, a veliko pakiranje od 12 kg sniženo je sa 464,99 kn na 369,99 kn. Uz ovu hranu, učinite dobrog psa odličnim!

Farmina je talijanski proizvođač hrane za pse i mačke, a od nekoliko marki hrane koje proizvodi, na Mondu su dostupni N&D grain free i low grain za pse i mačke, Cibau za pse i Matisse za mačke. Kako su psi i mačke uglavnom mesožderi, ova hrana ne sadrži žitarice, a sastoji se od 70% najkvalitetnijih životinjskih sastojaka.

Farmina N&D grain free hrana za pse i mačke potpuna je dehidrirana hrana za sve pasmine. Za svoje ljubimce izaberite N&D grain free od piletine, vepra, janjetine ili ribe u kombinaciji s voćem (naranča, borovnica, jabuka). Pakiranje od 2,5 kg sniženo je sa 179,99 kn na 149,99 kn.

Farmina Cibau hrana za pse također je potpuna i dehidrirana superpremium hrana namijenjena malim pasminama, a načinjena je u obliku malih kroketa za lakše žvakanje. Sadrži najbolje moguće sastojke koji vašem psu jamče potpun i uravnotežen režim ishrane, pomaže kod probavnih tegoba i alergija. Osnovni sastojci su piletina, riba i janjetina koji su glavni izvori proteina, a riblje ulje garantira potreban unos omega-3 masnih kiselina. Hrana ne sadrži gluten. Pakiranje od 15 kg potražite već od 359,99 kn, a za odrasle pse malih pasmina 3 kg sniženo je sa 99,99 kn na 89,99 kn.

Kako bi vaša mačka bila zadovoljna i zdrava, hranite je izuzetno ukusnom Farmina Matisse hranom koja sadrži najbolje sastojke za zdravu i uravnoteženu ishranu. Garantira pravilan unos kalorija i bjelančevina uz visoku probavljivost. Ne sadrži genetski modificirane sastojke. Matisse hranu potražite na Mondu već od 19,99 kn.

Fish4dogs tvrtka je iz Engleske koja specijaliziranim i provjerenim putem proizvodi i priprema hranu s vrhunskom ribom bijelom porijeklom iz sjevernih mora ili lososom iz Norveške. Zahvaljujući Omega 3 masnim kiselinama, hrana odlično djeluje na kožu i dlaku te znatno smanjuje nadražaj kože. Iz tog se razloga hrana preporučuje psima koji imaju kožnih problema. Uz redovnu hranu Fish4dogs nudi poslastice obogaćene omega -3 masnim kiselinama te lososovo ulje koje ima pozitivan utjecaj na zdravlje kože i dlake te optimalan rad i razvoj raznih organa i tkiva.

 Na Mondu za svog psa naručite pakiranje od 12 kg hrane spravljene od bijele morske ribe, krumpira i graška, bez žitarica po sniženoj cijeni od 499,99 kn. Hranite svog psa ribom i vidjet ćete razliku!

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na 6 rata i Diners na 2-12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). 

Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare