Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

Sniženje na Mondu: Hranjiva prehrana za vašeg ljubimca

Sniženje na Mondu: Hranjiva prehrana za vašeg  ljubimca
1

Omogućite svojim psima i mačkama ukusne i hranjive obroke i hranite ih obrocima priznatih proizvođača hrane za kućne ljubimce: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs

VIDEO

Omogućite svojim psima i mačkama ukusne i hranjive obroke i hranite ih obrocima priznatih proizvođača hrane za kućne ljubimce: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs. 

Kako bi vas vaši kućni ljubimci uveseljavali dugi niz godina, ključna je briga o njihovom zdravlju. Prvi korak na tom putu je uravnotežena prehrana koja će im omogućiti sve potrebe hranjive tvari za zdrav organizam i dug život. Na Mondu su dostupni neki od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača hrane za pse i mačke: Eukanuba, Farmina i Fish4dogs.

Eukanuba, proizvedena u Nizozemskoj, potpuna je i izbalansirana hrana za pse superpremium kvalitete, sačinjena od bjelančevina koje su isključivo životinjskog porijekla. Ne sadrži gluten, umjetne boje, arome i konzervanse. Sve hrane Eukanuba u optimalnim omjerima zadovoljavaju potrebe za hranjivim tvarima i energijom, sukladno životnoj dobi ili stupnju aktivnosti. 

Prednosti hrane Eukanuba su visoka kvaliteta sirovina i visoka iskoristivost hranjivih tvari što rezultira izuzetno niskim potrebnim dnevnim količinama hrane. Sastav hrane je znanstveno utemeljen i uključuje posebne inovativne sastojke koji pomažu održavanju zdravlja imunološkog sustava, zdravlja zubi, optimalnog metabolizma energije i djelotvorne kontrole glukoze u krvi. 

Na Mondu izaberite hranu za odrasle i male pse, a veliko pakiranje od 12 kg sniženo je sa 464,99 kn na 369,99 kn. Uz ovu hranu, učinite dobrog psa odličnim!

Farmina je talijanski proizvođač hrane za pse i mačke, a od nekoliko marki hrane koje proizvodi, na Mondu su dostupni N&D grain free i low grain za pse i mačke, Cibau za pse i Matisse za mačke. Kako su psi i mačke uglavnom mesožderi, ova hrana ne sadrži žitarice, a sastoji se od 70% najkvalitetnijih životinjskih sastojaka.

Farmina N&D grain free hrana za pse i mačke potpuna je dehidrirana hrana za sve pasmine. Za svoje ljubimce izaberite N&D grain free od piletine, vepra, janjetine ili ribe u kombinaciji s voćem (naranča, borovnica, jabuka). Pakiranje od 2,5 kg sniženo je sa 179,99 kn na 149,99 kn.

Farmina Cibau hrana za pse također je potpuna i dehidrirana superpremium hrana namijenjena malim pasminama, a načinjena je u obliku malih kroketa za lakše žvakanje. Sadrži najbolje moguće sastojke koji vašem psu jamče potpun i uravnotežen režim ishrane, pomaže kod probavnih tegoba i alergija. Osnovni sastojci su piletina, riba i janjetina koji su glavni izvori proteina, a riblje ulje garantira potreban unos omega-3 masnih kiselina. Hrana ne sadrži gluten. Pakiranje od 15 kg potražite već od 359,99 kn, a za odrasle pse malih pasmina 3 kg sniženo je sa 99,99 kn na 89,99 kn.

Kako bi vaša mačka bila zadovoljna i zdrava, hranite je izuzetno ukusnom Farmina Matisse hranom koja sadrži najbolje sastojke za zdravu i uravnoteženu ishranu. Garantira pravilan unos kalorija i bjelančevina uz visoku probavljivost. Ne sadrži genetski modificirane sastojke. Matisse hranu potražite na Mondu već od 19,99 kn.

Fish4dogs tvrtka je iz Engleske koja specijaliziranim i provjerenim putem proizvodi i priprema hranu s vrhunskom ribom bijelom porijeklom iz sjevernih mora ili lososom iz Norveške. Zahvaljujući Omega 3 masnim kiselinama, hrana odlično djeluje na kožu i dlaku te znatno smanjuje nadražaj kože. Iz tog se razloga hrana preporučuje psima koji imaju kožnih problema. Uz redovnu hranu Fish4dogs nudi poslastice obogaćene omega -3 masnim kiselinama te lososovo ulje koje ima pozitivan utjecaj na zdravlje kože i dlake te optimalan rad i razvoj raznih organa i tkiva.

 Na Mondu za svog psa naručite pakiranje od 12 kg hrane spravljene od bijele morske ribe, krumpira i graška, bez žitarica po sniženoj cijeni od 499,99 kn. Hranite svog psa ribom i vidjet ćete razliku!

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na 6 rata i Diners na 2-12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). 

Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode