To je to što me zanima!

U Zagrebu održana hodajuća izložba posvećena mačkama

Zagrepčani koji su ove subote bili u šetnji gradom imali su priliku sresti „hodajuće“ eksponate s vizualima mačaka koje je izradio naš poznati umjetnik i grafiter Lunar
Vidi originalni članak

Prva hodajuća izložba posvećena mačkama pod nazivom Više radosti i veselja by Lunar&FRISKIES održana je u subotu u Zagrebu.

Zagrepčani koji su ove subote bili u šetnji gradom imali su priliku sresti „hodajuće“ eksponate s vizualima mačaka koje je izradio naš poznati umjetnik i grafiter Lunar. 

Time je po prvi put u Hrvatskoj jedna izložba „dobila noge“ i došetala do svih ljubitelja umjetnosti i mačaka. 

- Glavni lik svih izložbenih eksponata je moj dobar prijatelj Jinx, beskompromisno, pomalo bezobrazno i nadasve smiješno biće, velik, čupav i tvrdoglav, ali istovremeno umiljat mačak koji u potpunosti utjelovljuje pravu FRISKIES mačku – izjavio je poznati hrvatski umjetnik i grafiter Slaven Kosanović – Lunar. 

Izložba je održana kao središnji dio FRISKIES događanja na Zrinjevcu pod nazivom Više radosti i veselja, na kojemu je otkriven i glavni vizual izložbe – veliki Lunarov grafit dimenzija 3x2 metra. 

Osim toga, u sklopu programa koji je vodila Tamara Loos, najmlađi su posjetitelji imali priliku nacrtati svoju mačku i osvojiti FRISKIES poklon, dok su oni nešto stariji sreću okušali u tomboli. 

- Mi u Purini volimo iznenaditi vlasnike kućnih ljubimaca pa smo tako za njih osmislili ovo jedinstveno događanje kojim smo htjeli pokazati koliko su mačke voljeni kućni ljubimci, koji u svaku kuću ili stan unose radost i veselje. Osim toga, za sve ponosne vlasnike mačaka organizirali smo i foto-natječaj na Facebook stranici PURINE iz kojeg ćemo pet najboljih fotografija koristiti u promotivnoj kampanji Purina FRISKIES za 2014. godinu – izjavila je Tihana Bezmalinović, brend menadžerica Nestlé Purina. 

Više informacija dostupno je na: https://www.facebook.com/nestlepurina 

PURINA

Tvrtka PURINA jedna je od vodećih svjetskih kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, koja proizvodi neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova hrane za pse i mačke. 

Svaki PURINA proizvod rezultat je stalnih unapređenja kvalitete, samog okusa i prehrane za kućne ljubimce u cjelini. PURINA nutricionisti, veterinari i stručnjaci za ponašanje životinja stalno istražuju nove načine prehrane kako bi vaši kućni ljubimci bili zdraviji i sretniji. 

U PURINI znaju da je posjedovanje kućnog ljubimca neponovljivo iskustvo i upravo zato već više od  85 godina predano rade na poboljšanju kvalitete njihova života. 

FRISKIES

Svaki PURINA proizvod pažljivo je pripremljen, uz savršenu ravnotežu sastojaka koji pomažu kućnim ljubimcima da u potpunosti uživaju u životu.

 Među njih se svakako ubraja i FRISKIES hrana za mačke koja je posebno formulirana od strane PURINA veterinara i nutricionista kako bi se zadovoljile sve potrebe mačke, u odnosu na njenu starost i životni stil. 

FRISKIES hrana za mačke tako dolazi u suhoj i mokroj varijanti, a posebna pažnja posvećena je mladim i steriliziranim mačkama te onima koje većinu vremena provode u zatvorenom, i to kroz ekstenzije brenda Junior, Sterilcat i Indoor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare