Obavijesti

Ljubimci

Komentari 0

U Zagrebu održana hodajuća izložba posvećena mačkama

U Zagrebu održana hodajuća izložba posvećena mačkama
6

Zagrepčani koji su ove subote bili u šetnji gradom imali su priliku sresti „hodajuće“ eksponate s vizualima mačaka koje je izradio naš poznati umjetnik i grafiter Lunar

VIDEO

Prva hodajuća izložba posvećena mačkama pod nazivom Više radosti i veselja by Lunar&FRISKIES održana je u subotu u Zagrebu.

Zagrepčani koji su ove subote bili u šetnji gradom imali su priliku sresti „hodajuće“ eksponate s vizualima mačaka koje je izradio naš poznati umjetnik i grafiter Lunar. 

Time je po prvi put u Hrvatskoj jedna izložba „dobila noge“ i došetala do svih ljubitelja umjetnosti i mačaka. 

- Glavni lik svih izložbenih eksponata je moj dobar prijatelj Jinx, beskompromisno, pomalo bezobrazno i nadasve smiješno biće, velik, čupav i tvrdoglav, ali istovremeno umiljat mačak koji u potpunosti utjelovljuje pravu FRISKIES mačku – izjavio je poznati hrvatski umjetnik i grafiter Slaven Kosanović – Lunar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izložba je održana kao središnji dio FRISKIES događanja na Zrinjevcu pod nazivom Više radosti i veselja, na kojemu je otkriven i glavni vizual izložbe – veliki Lunarov grafit dimenzija 3x2 metra. 

Osim toga, u sklopu programa koji je vodila Tamara Loos, najmlađi su posjetitelji imali priliku nacrtati svoju mačku i osvojiti FRISKIES poklon, dok su oni nešto stariji sreću okušali u tomboli. 

- Mi u Purini volimo iznenaditi vlasnike kućnih ljubimaca pa smo tako za njih osmislili ovo jedinstveno događanje kojim smo htjeli pokazati koliko su mačke voljeni kućni ljubimci, koji u svaku kuću ili stan unose radost i veselje. Osim toga, za sve ponosne vlasnike mačaka organizirali smo i foto-natječaj na Facebook stranici PURINE iz kojeg ćemo pet najboljih fotografija koristiti u promotivnoj kampanji Purina FRISKIES za 2014. godinu – izjavila je Tihana Bezmalinović, brend menadžerica Nestlé Purina. 

Više informacija dostupno je na: https://www.facebook.com/nestlepurina 

PURINA

Tvrtka PURINA jedna je od vodećih svjetskih kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, koja proizvodi neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova hrane za pse i mačke. 

Svaki PURINA proizvod rezultat je stalnih unapređenja kvalitete, samog okusa i prehrane za kućne ljubimce u cjelini. PURINA nutricionisti, veterinari i stručnjaci za ponašanje životinja stalno istražuju nove načine prehrane kako bi vaši kućni ljubimci bili zdraviji i sretniji. 

U PURINI znaju da je posjedovanje kućnog ljubimca neponovljivo iskustvo i upravo zato već više od  85 godina predano rade na poboljšanju kvalitete njihova života. 

FRISKIES

Svaki PURINA proizvod pažljivo je pripremljen, uz savršenu ravnotežu sastojaka koji pomažu kućnim ljubimcima da u potpunosti uživaju u životu.

 Među njih se svakako ubraja i FRISKIES hrana za mačke koja je posebno formulirana od strane PURINA veterinara i nutricionista kako bi se zadovoljile sve potrebe mačke, u odnosu na njenu starost i životni stil. 

FRISKIES hrana za mačke tako dolazi u suhoj i mokroj varijanti, a posebna pažnja posvećena je mladim i steriliziranim mačkama te onima koje većinu vremena provode u zatvorenom, i to kroz ekstenzije brenda Junior, Sterilcat i Indoor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.