To je to što me zanima!

Miroslav Škoro i prijatelji nastupili na Karlovačko Korneru

Miroslav Škoro, Mejaši i Slavonske lole održali sjajan koncert na Karlovačko Korneru na Bundeku koji je održan u sklopu Festivala nogometa.
Vidi originalni članak

Oko 3.000 posjetitelja uživalo je sinoć na zagrebačkom Bundeku na posljednjem ovogodišnjem Karlovačko Korneru koji je održan u sklopu Festivala nogometa. Miroslav Škoro održao je odličan koncert, a na pozornici Karlovačko Kornera nastupili su i Mejaši te Slavonske lole.

Osim u dobroj glazbi, odrasli posjetitelji uživali su i u svježem nepasteriziranom točenom Karlovačkom pivu koje je direktno iz Karlovačke pivovare dopremljeno na Bundek u posebnih 15 spremnika zapremine 500 litara. Karlovačka pivovara ponosna je što je na Karlovačko Korneru svojim potrošačima ponudila sasvim novo iskustvo uživanja u Karlovačkom – pivu vrhunske kvalitete napravljenom od prirodnih sastojaka.

Karlovačka pivovara, kao odgovorna kompanija, promiče odgovorno konzumiranje alkohola. Za Karlovačko Korner bile su pripremljene posebne narukvice s natpisom Ja sam 18+ koje su se dijelile punoljetnim potrošačima nakon što su predočili osobnu iskaznicu kojom su potvrdili svoje godine. Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaja piva toj skupini. Glavni cilj aktivnosti Ja sam 18+ je promicanje odgovorne konzumacije i podizanje svijesti među posjetiteljima i ugostiteljima na Karlovačko Korneru. Akciju Ja sam 18+ podržali su Miroslav Škoro i Mejaši.

Idi na 24sata