Obavijesti

Miroslav Škoro i prijatelji nastupili na Karlovačko Korneru

Miroslav Škoro i prijatelji nastupili na Karlovačko Korneru
4

Miroslav Škoro, Mejaši i Slavonske lole održali sjajan koncert na Karlovačko Korneru na Bundeku koji je održan u sklopu Festivala nogometa.

Oko 3.000 posjetitelja uživalo je sinoć na zagrebačkom Bundeku na posljednjem ovogodišnjem Karlovačko Korneru koji je održan u sklopu Festivala nogometa. Miroslav Škoro održao je odličan koncert, a na pozornici Karlovačko Kornera nastupili su i Mejaši te Slavonske lole.

Osim u dobroj glazbi, odrasli posjetitelji uživali su i u svježem nepasteriziranom točenom Karlovačkom pivu koje je direktno iz Karlovačke pivovare dopremljeno na Bundek u posebnih 15 spremnika zapremine 500 litara. Karlovačka pivovara ponosna je što je na Karlovačko Korneru svojim potrošačima ponudila sasvim novo iskustvo uživanja u Karlovačkom – pivu vrhunske kvalitete napravljenom od prirodnih sastojaka.

Karlovačka pivovara, kao odgovorna kompanija, promiče odgovorno konzumiranje alkohola. Za Karlovačko Korner bile su pripremljene posebne narukvice s natpisom Ja sam 18+ koje su se dijelile punoljetnim potrošačima nakon što su predočili osobnu iskaznicu kojom su potvrdili svoje godine. Smisao narukvica je da pomognu konobarima kako bi lakše prepoznali maloljetnike te da se izbjegne prodaja piva toj skupini. Glavni cilj aktivnosti Ja sam 18+ je promicanje odgovorne konzumacije i podizanje svijesti među posjetiteljima i ugostiteljima na Karlovačko Korneru. Akciju Ja sam 18+ podržali su Miroslav Škoro i Mejaši.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"