To je to što me zanima!

Mnoge su se žene odlučile za hranu sa zadatkom. Zašto?

Jer NUPO dijetalna prehrana nudi učinkovit, zdrav i dugoročan gubitak kilograma te promjenu prehrambenih navika kako se višak kilograma ne bi vratio. Preuzmite kontrolu u svoje ruke!
Vidi originalni članak

Revolucionarna ideja da osobe s prekomjernom težinom preuzmu kontrolu u svoje ruke te da same kontroliraju unos hrane i gubitak neželjenih kilograma. Nupo misija je pomoći promijeniti životne i prehrambene navike da na zdrav način osobe gube višak kilograma, centimetre i tjelesne masnoće uz Nupo dijetalne proizvode.  Svojim korisnicima osiguravaju nutricioniste za individualno savjetovanje.

Zašto Nupo?

 -    Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe u vrlo nisko energetskoj dijeti (VLCD - Very Low Calorie Diet) koriste se kao jedini izvor hrane. Osoba unese sa 6 dijetalnih obroka manje od 800 kcal, a svom organizmu osigura sve potrebne vitamine, poput omega-3 masnih kiselina, kalcija i željeza  te minerale ​​i prehrambena vlakna. 

-    Šest laganih, punovrijednih obroka dnevno, gdje svaki obrok sadrži samo 115 kcal, ima optimalnu kombinaciju hranidbenih tvari. Dnevno unosite više od 65 grama bjelančevina koje pomažu održavanju mišićne mase i ugljikohidrate koji vam osiguravaju energiju. Također, unosite i dovoljnu količinu masnoća i više od 20 grama vlakana koji su dobri za probavu.

-    Nupo dijetalna prehrana - potvrđena u više od 50 kliničkih studija rezultira prosječnim gubitkom tjelesne težine: 12,3 kg u osam tjedana!

-    Nupo dijetalni napitci dolaze u čak pet neodoljivih okusa: čokolada, bijela kava, jagoda, mango/vanilija i novi ljetni okus - malina/borovnica. Možete odabrati i Nupo dijetalne juhe od šparoga, povrtnu te pikantnu juhu od tajlandske piletine.

-    Nupo je idealan potpuni zamjenski obrok za osobe na dijeti i praktičan zbog jednostavne pripreme za zaposlene osobe s vrlo malo slobodnog vremena.

"Nupo dijetalna prehrana je prehrana kakvu sam dugo tražila i sve što mome tijelu treba za učinkovit gubitak kilograma. Nupo okusi mi u potpunosti odgovaraju i vrlo su prikladni mom stilu života."
Ana Begić Tahiri 

·    Prvi potpuni nadomjestak prehrani u šest obroka dnevno za 52 kune
·    Svaki obrok sadrži samo 115 kalorija
·    Prosječni gubitak kilograma 12,3 kg u 8 tjedana
·    Najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskokalorična dijeta na svijetu potvrđena u više od 50 kliničkih studija
·    Nudimo programe isključive dijete ili održavanja težine
·    Dostupno u ljekarnama i na web shopu www.nupo.hr
·    Mršavljenje uz stručnu pomoć savjetnika i nutricionista

Nupo stroga dijeta ili održavanje željene težine

Iz navedene podjele je vidljivo kako se Nupo dijeta može temeljiti isključivo na konzumaciji Nupo dijetalnih proizvoda u prahu (6 porcija dnevno) u vrlo niskokaloričnoj dijeti (<800 kcal). Pored toga, Nupo omogućuje i dijetu kombinacijom uobičajene hrane (voće, povrće, meso, manja užina ili omiljena poslastica) s Nupo dijetalnim proizvodima u prahu.

S ciljem kontroliranja svojih prehrambenih navika, Nupo je osmislio „Sustav kockica“ – edukativan koncept koji korisnike upoznaje s nutritivnim vrijednostima hrane i  koji im omogućava zadržavanje kontrole nad unosom kalorija. Radi se o prijedlozima za razna jela koja su preračunata u tzv „ kockice“ Naime, Nupo svakom kupcu svojih proizvoda osigurava brošuru sa sustavom kocica -  sveobuhvatni popis hrane i pića, raščlanjen u zelene, plave, crvene i sive prehrambene jedinice (kockice)  s objašnjenjem kako se te jedinice mogu što bolje iskoristiti.
S takvim informacijama, korisnici  mogu lakše promijeniti svoje prehrambene navike za vrijeme Nupo dijete, kao i nakon nje – što je posebno važno kako se stare prehrambene navike ne bi vratile, a s njima i višak kilograma.

Zato je po izboru korisnika Nupo najprilagodljiva dijeta na svijetu!

Rezervirajte svoj termin za Nupo savjetovanje u najbližoj ljekarni ili posjetite nuposhop na www.nupo.hr gdje vam do 30. kolovoza 2013. nudimo DODATNIH -15 % popusta na več povoljne Nupo pakete te pojedinačne proizvode. Potrebno je samo upisati  kod popusta:  LJETO

Nupo call centar za pomoć korisnicima: 01 550 3500, Facebook stranica Nupo Hrvatska

Idi na 24sata