Obavijesti

Mnoge su se žene odlučile za hranu sa zadatkom. Zašto?

Mnoge su se žene odlučile za hranu sa zadatkom. Zašto?
5

Jer NUPO dijetalna prehrana nudi učinkovit, zdrav i dugoročan gubitak kilograma te promjenu prehrambenih navika kako se višak kilograma ne bi vratio. Preuzmite kontrolu u svoje ruke!

Revolucionarna ideja da osobe s prekomjernom težinom preuzmu kontrolu u svoje ruke te da same kontroliraju unos hrane i gubitak neželjenih kilograma. Nupo misija je pomoći promijeniti životne i prehrambene navike da na zdrav način osobe gube višak kilograma, centimetre i tjelesne masnoće uz Nupo dijetalne proizvode.  Svojim korisnicima osiguravaju nutricioniste za individualno savjetovanje.

Zašto Nupo?

 -    Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe u vrlo nisko energetskoj dijeti (VLCD - Very Low Calorie Diet) koriste se kao jedini izvor hrane. Osoba unese sa 6 dijetalnih obroka manje od 800 kcal, a svom organizmu osigura sve potrebne vitamine, poput omega-3 masnih kiselina, kalcija i željeza  te minerale ​​i prehrambena vlakna. 

-    Šest laganih, punovrijednih obroka dnevno, gdje svaki obrok sadrži samo 115 kcal, ima optimalnu kombinaciju hranidbenih tvari. Dnevno unosite više od 65 grama bjelančevina koje pomažu održavanju mišićne mase i ugljikohidrate koji vam osiguravaju energiju. Također, unosite i dovoljnu količinu masnoća i više od 20 grama vlakana koji su dobri za probavu.

-    Nupo dijetalna prehrana - potvrđena u više od 50 kliničkih studija rezultira prosječnim gubitkom tjelesne težine: 12,3 kg u osam tjedana!

-    Nupo dijetalni napitci dolaze u čak pet neodoljivih okusa: čokolada, bijela kava, jagoda, mango/vanilija i novi ljetni okus - malina/borovnica. Možete odabrati i Nupo dijetalne juhe od šparoga, povrtnu te pikantnu juhu od tajlandske piletine.

-    Nupo je idealan potpuni zamjenski obrok za osobe na dijeti i praktičan zbog jednostavne pripreme za zaposlene osobe s vrlo malo slobodnog vremena.

"Nupo dijetalna prehrana je prehrana kakvu sam dugo tražila i sve što mome tijelu treba za učinkovit gubitak kilograma. Nupo okusi mi u potpunosti odgovaraju i vrlo su prikladni mom stilu života."
Ana Begić Tahiri 

·    Prvi potpuni nadomjestak prehrani u šest obroka dnevno za 52 kune
·    Svaki obrok sadrži samo 115 kalorija
·    Prosječni gubitak kilograma 12,3 kg u 8 tjedana
·    Najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskokalorična dijeta na svijetu potvrđena u više od 50 kliničkih studija
·    Nudimo programe isključive dijete ili održavanja težine
·    Dostupno u ljekarnama i na web shopu www.nupo.hr
·    Mršavljenje uz stručnu pomoć savjetnika i nutricionista

Nupo stroga dijeta ili održavanje željene težine

Iz navedene podjele je vidljivo kako se Nupo dijeta može temeljiti isključivo na konzumaciji Nupo dijetalnih proizvoda u prahu (6 porcija dnevno) u vrlo niskokaloričnoj dijeti (<800 kcal). Pored toga, Nupo omogućuje i dijetu kombinacijom uobičajene hrane (voće, povrće, meso, manja užina ili omiljena poslastica) s Nupo dijetalnim proizvodima u prahu.

S ciljem kontroliranja svojih prehrambenih navika, Nupo je osmislio „Sustav kockica“ – edukativan koncept koji korisnike upoznaje s nutritivnim vrijednostima hrane i  koji im omogućava zadržavanje kontrole nad unosom kalorija. Radi se o prijedlozima za razna jela koja su preračunata u tzv „ kockice“ Naime, Nupo svakom kupcu svojih proizvoda osigurava brošuru sa sustavom kocica -  sveobuhvatni popis hrane i pića, raščlanjen u zelene, plave, crvene i sive prehrambene jedinice (kockice)  s objašnjenjem kako se te jedinice mogu što bolje iskoristiti.
S takvim informacijama, korisnici  mogu lakše promijeniti svoje prehrambene navike za vrijeme Nupo dijete, kao i nakon nje – što je posebno važno kako se stare prehrambene navike ne bi vratile, a s njima i višak kilograma.

Zato je po izboru korisnika Nupo najprilagodljiva dijeta na svijetu!

Rezervirajte svoj termin za Nupo savjetovanje u najbližoj ljekarni ili posjetite nuposhop na www.nupo.hr gdje vam do 30. kolovoza 2013. nudimo DODATNIH -15 % popusta na več povoljne Nupo pakete te pojedinačne proizvode. Potrebno je samo upisati  kod popusta:  LJETO

Nupo call centar za pomoć korisnicima: 01 550 3500, Facebook stranica Nupo Hrvatska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena