To je to što me zanima!

Mondo vas vodi na novo predavanje Brune Šimleše

Naručite komplet Brune Šimleše i osvojite besplatnu ulaznicu za predavanje 'O ljubavi iz drugog kuta' na koje vas vode Naklada Ljevak i Mondo.
Vidi originalni članak

Novo predavanje Brune Šimleše i Zorana Milivojevića pod nazivom 'O ljubavi iz drugog kuta' održat će se u Cineplexxu u Centru Kaptol u utorak, 19. studenoga u 19.30 sati. Prvih deset kupaca kompleta Šimleša na Mondu osvaja besplatnu kartu za predavanje. Redovna cijena ulaznice je 40 kn, a moderatorica je Daniela Trbović.

U kompletu Brune Šimleše nalaze se dvije knjige: U rukavicama mi je ionako prevruće, Ljubavologija i inspiracijske kartice po redovnoj cijeni od 281,95 kn, a na Mondu ostvarujete 100,95 kn popusta i cijeli komplet može biti vaš za 181,00 kn.

Komplet je posvećen svima onima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava te svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi. 

Saznat ćete odgovor na vječna pitanja: Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?

A inspiracijske kartice su osmišljenje da vas podsjete na najintimnije dijelove Ljubavologije. Cilj im nije zamijeniti knjigu, ali svakako će vas nadahnuti, potaknuti na akciju, provocirati, pružiti mnogo korisnih pitanja i neke odgovore.

Knjige Brune Šimleše i Zorana Milivojevića nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodala nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova. U knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti te otvoreno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore. 

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata