Obavijesti

Mondo vas vodi na novo predavanje Brune Šimleše

Mondo vas vodi na novo predavanje Brune Šimleše
3

Naručite komplet Brune Šimleše i osvojite besplatnu ulaznicu za predavanje 'O ljubavi iz drugog kuta' na koje vas vode Naklada Ljevak i Mondo.

Novo predavanje Brune Šimleše i Zorana Milivojevića pod nazivom 'O ljubavi iz drugog kuta' održat će se u Cineplexxu u Centru Kaptol u utorak, 19. studenoga u 19.30 sati. Prvih deset kupaca kompleta Šimleša na Mondu osvaja besplatnu kartu za predavanje. Redovna cijena ulaznice je 40 kn, a moderatorica je Daniela Trbović.

U kompletu Brune Šimleše nalaze se dvije knjige: U rukavicama mi je ionako prevruće, Ljubavologija i inspiracijske kartice po redovnoj cijeni od 281,95 kn, a na Mondu ostvarujete 100,95 kn popusta i cijeli komplet može biti vaš za 181,00 kn.

Komplet je posvećen svima onima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava te svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi. 

Saznat ćete odgovor na vječna pitanja: Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?

A inspiracijske kartice su osmišljenje da vas podsjete na najintimnije dijelove Ljubavologije. Cilj im nije zamijeniti knjigu, ali svakako će vas nadahnuti, potaknuti na akciju, provocirati, pružiti mnogo korisnih pitanja i neke odgovore.

Knjige Brune Šimleše i Zorana Milivojevića nalaze se među najprodavanijim knjigama popularne psihologije i samopomoći na ovim prostorima jer su obojica prodala nekoliko desetaka tisuća primjeraka svojih naslova. U knjigama razbijaju zablude o ljubavi i zaljubljenosti te otvoreno progovaraju o svim pitanjima srca o kojima svi imamo neko mišljenje, ali u praksi često nemamo prave odgovore. 

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...