To je to što me zanima!

Mrsić: Strategija se sad svela na HDZ-ov korona party radi izbora

Smatra kako je nužno smijeniti HDZ-ove članove Nacionalnog stožera civilne zaštite te donijeti jasne upute kako suzbiti daljnje širenje epidemije, a ne da svaka županija uvodi svoje mjere
Vidi originalni članak

Demokrati i Hrvatski laburisti poručili su u četvrtak kako je Nacionalni stožer civilne zaštite potrošen i da više nitko ne upravlja krizom, a strategija upravljanja kako ćemo se ponašati Andrej Plenković se svodi na HDZ-ov korona party neodgovornosti kako bi održao izbore.

Predsjednik Demokrata Mirando Mrsić upozorio je kako nam eksponencijalno raste broj zaraženih, epidemija COVID-19 u punom je zamahu, a strategija upravljanja kako ćemo se ponašati Andrej Plenković svodi na HDZ-ov korona party neodgovornosti kako bi održao izbore. 

- Građani obolijevaju, sezona je uništena dok se HDZ bahati, a SDP statira – poručio je.

KRITIKA Mirando Mrsić: HDZ zanemaruje zdravlje građana radi izbora

Smatra kako je nužno smijeniti HDZ-ove članove Nacionalnog stožera civilne zaštite te donijeti jasne upute kako suzbiti daljnje širenje epidemije, a ne da svaka županija uvodi svoje mjere što vodi u sve veći kaos.

Drži i da će ovakvo stanje dovesti do neposluha građanki i građana upozorivši kako upravo zbog neodgovornog Plenkovićeva upravljanja riskiramo talijanski scenarij.

ČESTITAO DAN NEOVISNOSTI Premijer Plenković tvrdi: U prvom dijelu pandemije smo postigli zavidne rezultate

Poručio je i kako je nužno uvesti masovna testiranja kako bi znali koje je pravo zdravstveno stanje nacije, posebno u zdravstvenim ustanovama i staračkim domovima.

- Treba znati koliki je faktor zaraznosti korona virusa u Hrvatskoj - rekao je Mrsić ponovno pozvavši predsjednika Republike Zorana Milanovića da proglasi izvanredno stanje u državi.

Predsjednik Hrvatskih laburista David Bregovac rekao je da je bitno osigurati zdravlje građana i kakvu-takvu gospodarsku aktivnost.

- Sada izbori nisu prioritet, bitno je zdravlje ljudi. Ovogodišnji parlamentarni izbori su nelegitimni jer nećemo imati slobodu izlaska na izbore, a Sabor neće biti legitiman zbog manje izlaznosti - naglasio je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • apolitični 25.06.2020.

    jedino me zanima da li se sindikati sjećaju pregovora sa dotičnom osobom koji ih nije htio ni slušati ,a sada je vidim u toj stranci i gospođa koja je predstavljala sindikat medicinskih sestara koji se slagao sa svim prijedlozima tadašnjeg ministra sdp-a sa slike.

  • Fighter for Justice 25.06.2020.

    Ovaj je spreman sve oko sebe pokopat samo da se domogne fotelje prije Bero sada svi ostali. Dal postoje gori ljudi od takvih sebičnjaka?! Pitam ja poštene neutralne ljude.

  • U_boat 25.06.2020.

    Izvjesni miralem je branio svoga stranačkog kolegu koji narušava javni red i mir da mu treba pomoć jer je pod korona stresom... Isti taj miralem danima i godinama traumatizira već traumatizirane branitelje stalno napadajući njihovu egzistenciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare