To je to što me zanima!

Nagradne igre, posebne akcije i pogodnosti iz Mebla

Kako bi Vas malo ugrijali u ove hladne zimske dane (jer proljeće, po svemu sudeći , ipak još nije na vidiku) u Meblu smo za vas pripremili posebne popuste i pogodnosti.
Vidi originalni članak

Još uvijek nije kasno da se uključite u nagradnu igru znanja, brzine i spretnosti koju smo organizirali za sve naše Facebook fanove. Posjetite nas na Facebooku i osvojite vrijedne nagradne.

Osim nagradne igre svake srijede na Meblo Facebook stranici organiziramo Shopping srijedu kada određene artikle nudimo uz extra pogodnosti.. Sve što trebate učiniti jest postati Meblo Facebook fan, te svake srijede očekivati posebne popuste i pogodnosti.

Osim na Facebooku , posebne pogodnosti nudimo i u Meblo salonima te u Meblo web shop-u. Do 28.02.2011, u tijeku je promotivni popust do 20% na Jogi asortiman madraca, podnica, postelja i anatomskih jastuka. Nudimo zaista veliki izbor madraca različitih punjenja i cjenovnih razreda koji će zadovoljiti zahtjeve svakog kupca. Kupnja meblo Jogi proizvoda, koji imaju tradiciju dugu gotovo 50 godina, sigurna je i dugoročna investicija koja će se višestruko isplatiti. Modele madraca i podnica koji su na isteku zaliha snizili smo do čak 40%. Požurite jer zalihe su pri kraju!

Do 28.02. možete iskoristiti i promotivni popust od 30% na dekorativne naljepnice iz asortimana Caselio. Kolekcija uključuje naljepnice za dječje, spavaće, dnevne sobe, kuhinje, pa čak i kupaonice, a možete ju vidjeti i kupiti odmah jednim klikom na Meblo web shop. Uživajte u prednostima koje donosi kupnja iz naslonjača, osigurajte si kvalitetan san i uljepšajte radni dan i iskoristite ove posebne pogodnosti.

Ukoliko želite iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima, trendovima u dizajnu i opremi interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavite se na Meblo Newsletter koji će periodično stizati na Vašu mail adresu.

Idi na 24sata