Obavijesti

Nagradne igre, posebne akcije i pogodnosti iz Mebla

Nagradne igre, posebne akcije i pogodnosti iz Mebla
8

Kako bi Vas malo ugrijali u ove hladne zimske dane (jer proljeće, po svemu sudeći , ipak još nije na vidiku) u Meblu smo za vas pripremili posebne popuste i pogodnosti.


Još uvijek nije kasno da se uključite u nagradnu igru znanja, brzine i spretnosti koju smo organizirali za sve naše Facebook fanove. Posjetite nas na Facebooku i osvojite vrijedne nagradne.

Osim nagradne igre svake srijede na Meblo Facebook stranici organiziramo Shopping srijedu kada određene artikle nudimo uz extra pogodnosti.. Sve što trebate učiniti jest postati Meblo Facebook fan, te svake srijede očekivati posebne popuste i pogodnosti.

Osim na Facebooku , posebne pogodnosti nudimo i u Meblo salonima te u Meblo web shop-u. Do 28.02.2011, u tijeku je promotivni popust do 20% na Jogi asortiman madraca, podnica, postelja i anatomskih jastuka. Nudimo zaista veliki izbor madraca različitih punjenja i cjenovnih razreda koji će zadovoljiti zahtjeve svakog kupca. Kupnja meblo Jogi proizvoda, koji imaju tradiciju dugu gotovo 50 godina, sigurna je i dugoročna investicija koja će se višestruko isplatiti. Modele madraca i podnica koji su na isteku zaliha snizili smo do čak 40%. Požurite jer zalihe su pri kraju!

Do 28.02. možete iskoristiti i promotivni popust od 30% na dekorativne naljepnice iz asortimana Caselio. Kolekcija uključuje naljepnice za dječje, spavaće, dnevne sobe, kuhinje, pa čak i kupaonice, a možete ju vidjeti i kupiti odmah jednim klikom na Meblo web shop. Uživajte u prednostima koje donosi kupnja iz naslonjača, osigurajte si kvalitetan san i uljepšajte radni dan i iskoristite ove posebne pogodnosti.

Ukoliko želite iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima, trendovima u dizajnu i opremi interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavite se na Meblo Newsletter koji će periodično stizati na Vašu mail adresu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"