To je to što me zanima!

Nagradni natječaj Toshibe: Složi ribicu i osvoji Toshibicu!

Toshiba svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu!
Vidi originalni članak

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!
Za slaganje slagalice je potrebna najnovija verzija Flash playera!

Predstavljamo Encore, novo tablet računalo iz Toshibe – kroz posao i zabavu oživljava cjelovito Windows 8.1 iskustvo 

  • Svakodnevni suputnik s višedodirnim ekranom dijagonale 20,32 cm (8"), osmišljenim za lagodno korištenje jednom rukom
  • Microsoft Office Home & Student 2013 predinstaliran je za produktivnost u pokretu 
  • Xbox aplikacije uključuju besplatno strujanje glazbe i funkcionalnost Xbox SmartGlass za zrcaljenje sadržaja među uređajima

Jednostavan za držanje i korištenje jednom rukom

Prepoznatljivog stila i izdržljivog, ergonomski oblikovanog kućišta dizajniranog za putovanja, Encore je prilagođen korištenju u portretnom načinu rada i jednostavan za korištenje jednom rukom. Svi zvučnici, mikrofoni i kamere postavljeni su van područja u kojem se tablet uobičajeno drži u ruci, pa korisnik komotno može tipkati po višedodirnom ekranu, slušati glazbu, fotografirati ili telefonirati Skypeom bez utjecanja na izvedbu računala. Tanko, lagano kućište idealno je za korisnike koji žele čitati e-knjige ili gledati filmove u pokretu. 

Osnove paketa Office za produktivnost u pokretu 

Uz punu verziju programskog paketa Microsoft Office Home & Student 2013, korisnik može koristiti većinu programa s kojima je upoznat od ranije, što mu omogućuje korištenje računala Encore kao nadopune svom primarnom PC računalu te slično iskustvo u radu gdjegod se nalazio. Pune verzije aplikacija Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 te OneNote 2013 uključene su kako bi pojačale produktivnost u pokretu, bez obzira radi li se o čitanju, uređivanju, stvaranju ili dijeljenju dokumenata i prezentacija. 7 GB prostora za online pohranu na Sky Drive znači da podaci mogu biti pohranjeni u oblak te im se može pristupiti brzo i sinkronizirano s ostalim Windows uređajima, plus što je krajnje jednostavno priključiti opcijsku Bluetooth® tipkovnicu za dodatnu praktičnost. Sve uređaje pogoni najnovija Intel® Atom™ arhitektura, pa Toshiba Encore isporučuje brze i fluidne performanse za bolju produktivnost i kreativnost u pokretu.  

Trenutno dostupan i uvijek u tijeku

Čim se izvadi iz kutije, Toshiba Encore je ultraresponzivan i spreman za sve. Tehnologija InstantGo znači da se Encore budi iz stanja mirovanja na način da je gotovo trenutno sposoban za rad. Čak i kad tablet spava, povezano stanje mirovanja održava mrežnu vezu te automatski sinkronizira sadržaj kako bi on konstantno bio svjež i ažuriran. Uz manju potrošnju i dulje trajanje baterije koje omogućuje InstantGo, Toshiba Encore je učinkovit u pokretu. 

Niz aplikacija i značajki za zabavu gdjegod se nalazili

Uz svijetao AutoBrite™ ekran dijagonale 20,32 cm (8"), snagu Dolby® Digital Plusa  na visokokvalitetnim stereo zvučnicima i ultrabrze Wi-Fi® veze, Toshiba Encore je dizajnirana za mobilnu zabavu. Aplikacija Microsoft Xbox, koja je predinstalirana, omogućuje besplatno strujanje glazbe 90 dana te besplatan pristup 30 milijuna pjesama na 90 dana, kao i izbor besplatnih Xbox igara. Korisnici čak mogu dijeliti svoj omiljeni sadržaj između ekrana, pretvarajući tablet u drugi ekran za Xbox 360 ili Xbox One, koristeći Xbox SmartGlass. Pretraživanje weba u punom zaslonu također je mnogo brže, zahvaljujući novom Internet Exploreru 11. Optimiziran je za tablet računala i dizajniran za uporabu dodirom, čime se jednostavnije učitavaju web stranice i struje videozapisi na ekranu dijagonale 20,32 cm (8").

Optimiziran za Skype, Toshiba Encore dolazi s naprednim osobinama kamere te mikrofonom dvostrukog snopa s redukcijom šuma, što omogućuje čistiji zvuk tijekom razgovora. 8.0 MP stražnja i 2.0 MP prednja kamera su ugrađene kako bi korisnik mogao ostvariti jasan videorazgovor u pokretu, usmjeriti i fotografirati savršenu fotografiju ili snimiti video trenutke za dijeljenje s obitelji i prijateljima. Opcije povezivosti uključuju micro-USB za prijenos podataka, micro-HDMI® za povezivanje s većim ekranima - bilo kod kuće ili na sastanku - te micro-SD utor koji se može koristiti za proširenje prostora za pohranu podataka ili dijeljenje sadržaja s drugim uređajima. 

Toshiba Encore tablet računalo: 

  • Širokokutni AutoBrite™ HFFS ekran osjetljiv na dodir u više točaka, dijagonale 20.32cm (8”), rezolucije 1280 x 800 
  • Najnovija arhitektura Intel® Atom™ 
  • 2GB LPDDR3 memorije
  • Intel® HD graphics
  • Predinstaliran Microsoft Office Home & Student 2013 
  • Do 64GB eMMC
  • Podrška za povezano stanje mirovanja (InstantGo)
  • Povezivost: 1x Micro-USB 2.0, 1x Micro-HDMI®, Micro-SD (do 64GB), dual-band 802.11 a/b/g/n te Bluetooth® 4.0, 3.5mm kombinirani priključak slušalice/mikrofon
  • Visokokvalitetni stereo zvučnici s Dolby® Digital Plusi
  • 2.0MP prednja kamera (1080p videosnimanje) te 8.0MP stražnja kamera (1080p videosnimanje)
  • Dvostruki mikrofon s tehnologijom formiranja snopa 
  • Ugrađen GPS
  • Trajanje baterije: do 7  sati
  • OS: Windows 8.1
  • Boja: Svijetlo zlatna
  • Dimenzije: 213 x 136 x 10,68 mm




Idi na 24sata