Obavijesti

Nagradni natječaj Toshibe: Složi ribicu i osvoji Toshibicu!

Nagradni natječaj Toshibe: Složi ribicu i osvoji Toshibicu!
9

Toshiba svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu!

Osim toga, od 11. studenog do 12. siječnja 2014, Toshiba svakog tjedna brze natjecatelje nagrađuju novim uređajem Toshiba. Dovoljno je posjetiti web odredište www.osvoji-toshibu.com i odigrati slagalicu - oni najbrži svakog će tjedna biti u mogućnosti osvojiti televizor, prijenosno računalo ili tablet!
Za slaganje slagalice je potrebna najnovija verzija Flash playera!

Predstavljamo Encore, novo tablet računalo iz Toshibe – kroz posao i zabavu oživljava cjelovito Windows 8.1 iskustvo 

  • Svakodnevni suputnik s višedodirnim ekranom dijagonale 20,32 cm (8"), osmišljenim za lagodno korištenje jednom rukom
  • Microsoft Office Home & Student 2013 predinstaliran je za produktivnost u pokretu 
  • Xbox aplikacije uključuju besplatno strujanje glazbe i funkcionalnost Xbox SmartGlass za zrcaljenje sadržaja među uređajima

Jednostavan za držanje i korištenje jednom rukom

Prepoznatljivog stila i izdržljivog, ergonomski oblikovanog kućišta dizajniranog za putovanja, Encore je prilagođen korištenju u portretnom načinu rada i jednostavan za korištenje jednom rukom. Svi zvučnici, mikrofoni i kamere postavljeni su van područja u kojem se tablet uobičajeno drži u ruci, pa korisnik komotno može tipkati po višedodirnom ekranu, slušati glazbu, fotografirati ili telefonirati Skypeom bez utjecanja na izvedbu računala. Tanko, lagano kućište idealno je za korisnike koji žele čitati e-knjige ili gledati filmove u pokretu. 

Osnove paketa Office za produktivnost u pokretu 

Uz punu verziju programskog paketa Microsoft Office Home & Student 2013, korisnik može koristiti većinu programa s kojima je upoznat od ranije, što mu omogućuje korištenje računala Encore kao nadopune svom primarnom PC računalu te slično iskustvo u radu gdjegod se nalazio. Pune verzije aplikacija Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013 te OneNote 2013 uključene su kako bi pojačale produktivnost u pokretu, bez obzira radi li se o čitanju, uređivanju, stvaranju ili dijeljenju dokumenata i prezentacija. 7 GB prostora za online pohranu na Sky Drive znači da podaci mogu biti pohranjeni u oblak te im se može pristupiti brzo i sinkronizirano s ostalim Windows uređajima, plus što je krajnje jednostavno priključiti opcijsku Bluetooth® tipkovnicu za dodatnu praktičnost. Sve uređaje pogoni najnovija Intel® Atom™ arhitektura, pa Toshiba Encore isporučuje brze i fluidne performanse za bolju produktivnost i kreativnost u pokretu.  

Trenutno dostupan i uvijek u tijeku

Čim se izvadi iz kutije, Toshiba Encore je ultraresponzivan i spreman za sve. Tehnologija InstantGo znači da se Encore budi iz stanja mirovanja na način da je gotovo trenutno sposoban za rad. Čak i kad tablet spava, povezano stanje mirovanja održava mrežnu vezu te automatski sinkronizira sadržaj kako bi on konstantno bio svjež i ažuriran. Uz manju potrošnju i dulje trajanje baterije koje omogućuje InstantGo, Toshiba Encore je učinkovit u pokretu. 

Niz aplikacija i značajki za zabavu gdjegod se nalazili

Uz svijetao AutoBrite™ ekran dijagonale 20,32 cm (8"), snagu Dolby® Digital Plusa  na visokokvalitetnim stereo zvučnicima i ultrabrze Wi-Fi® veze, Toshiba Encore je dizajnirana za mobilnu zabavu. Aplikacija Microsoft Xbox, koja je predinstalirana, omogućuje besplatno strujanje glazbe 90 dana te besplatan pristup 30 milijuna pjesama na 90 dana, kao i izbor besplatnih Xbox igara. Korisnici čak mogu dijeliti svoj omiljeni sadržaj između ekrana, pretvarajući tablet u drugi ekran za Xbox 360 ili Xbox One, koristeći Xbox SmartGlass. Pretraživanje weba u punom zaslonu također je mnogo brže, zahvaljujući novom Internet Exploreru 11. Optimiziran je za tablet računala i dizajniran za uporabu dodirom, čime se jednostavnije učitavaju web stranice i struje videozapisi na ekranu dijagonale 20,32 cm (8").

Optimiziran za Skype, Toshiba Encore dolazi s naprednim osobinama kamere te mikrofonom dvostrukog snopa s redukcijom šuma, što omogućuje čistiji zvuk tijekom razgovora. 8.0 MP stražnja i 2.0 MP prednja kamera su ugrađene kako bi korisnik mogao ostvariti jasan videorazgovor u pokretu, usmjeriti i fotografirati savršenu fotografiju ili snimiti video trenutke za dijeljenje s obitelji i prijateljima. Opcije povezivosti uključuju micro-USB za prijenos podataka, micro-HDMI® za povezivanje s većim ekranima - bilo kod kuće ili na sastanku - te micro-SD utor koji se može koristiti za proširenje prostora za pohranu podataka ili dijeljenje sadržaja s drugim uređajima. 

Toshiba Encore tablet računalo: 

  • Širokokutni AutoBrite™ HFFS ekran osjetljiv na dodir u više točaka, dijagonale 20.32cm (8”), rezolucije 1280 x 800 
  • Najnovija arhitektura Intel® Atom™ 
  • 2GB LPDDR3 memorije
  • Intel® HD graphics
  • Predinstaliran Microsoft Office Home & Student 2013 
  • Do 64GB eMMC
  • Podrška za povezano stanje mirovanja (InstantGo)
  • Povezivost: 1x Micro-USB 2.0, 1x Micro-HDMI®, Micro-SD (do 64GB), dual-band 802.11 a/b/g/n te Bluetooth® 4.0, 3.5mm kombinirani priključak slušalice/mikrofon
  • Visokokvalitetni stereo zvučnici s Dolby® Digital Plusi
  • 2.0MP prednja kamera (1080p videosnimanje) te 8.0MP stražnja kamera (1080p videosnimanje)
  • Dvostruki mikrofon s tehnologijom formiranja snopa 
  • Ugrađen GPS
  • Trajanje baterije: do 7  sati
  • OS: Windows 8.1
  • Boja: Svijetlo zlatna
  • Dimenzije: 213 x 136 x 10,68 mm




Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi