To je to što me zanima!

Naručite trendi narukvice za prave ljubiteljice mode i stila

Ime Borbolete, što na portugalskom znači leptir, krije se iza najtraženijeg komada nakita na tržištu koji sve češće možemo vidjeti na zapešćima ljubiteljica mode
Vidi originalni članak

Priča o Borboleti započela je s jednom mladom dizajnericom i njezinom ljubavlju prema narukvicama-srećonošama koje nas povezane s citatima najznačajnijih filmskih likova, uvode u prekrasan svijet Borboleta nakita. Spoj svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete, narukvice su koje se uklapaju u svaki stil. Male, decentne, a ipak efektne narukvice donose i sreću.

Naručite svoju Borboleta narukvicu ekskluzivno na Budi.IN portalu

Budi.IN u vrijeme nakon dodjele najprestižnijih filmskih akademskih nagrada, Oscar, u svojoj promotivnoj akciji predstavlja vam Borboleta nakit sa četiri slavna citata iz Oscarom nagrađivanih filmova; „Frankly my dear, I don't give a damn" nezaboravnog Rhett Buttlera za remek djelo stoljeća Zameo ih vjetar, „We'll always have Paris" kojom je generacije i generacije osvajao Rick Blaine u Oscarovskoj Casablanci, „After all, tomorrow is another day" legendarne rečenice Scarlett O'Hare, kao i najpoznatije ljubavne izjave, koja je s Titanicom obišla svijet; „Jack: Where to miss? Rose: To the stars." Borboleta narukvice osvojile su mnoge poznate dame hrvatskog javnog života, kao što su: Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge, a nadamo se da će i vas!

U ovoj eksluzivnoj ponudi po prvi puta je predstavljena Borboleta linija narukvica dizajnirana od gumiranog konca i pozlaćenog zaštitnog znaka, koja je u ovoj ponudi dostupna u četiri atraktivne boje - žuta, roza, zelena i plava. 

Naručite svoju Borboleta narukvicu putem call centra na broj 0800-4323 ili online na www.budi.in/shop. Količina je ograničena i ponuda traje do 11.03.2013.

Idi na 24sata