Obavijesti

Naručite trendi narukvice za prave ljubiteljice mode i stila

Naručite trendi narukvice za prave ljubiteljice mode i stila
3

Ime Borbolete, što na portugalskom znači leptir, krije se iza najtraženijeg komada nakita na tržištu koji sve češće možemo vidjeti na zapešćima ljubiteljica mode

Priča o Borboleti započela je s jednom mladom dizajnericom i njezinom ljubavlju prema narukvicama-srećonošama koje nas povezane s citatima najznačajnijih filmskih likova, uvode u prekrasan svijet Borboleta nakita. Spoj svilenog konca, poludragog kamenja i pozlaćenih leptira, kao zaštitnog znaka Borbolete, narukvice su koje se uklapaju u svaki stil. Male, decentne, a ipak efektne narukvice donose i sreću.

Naručite svoju Borboleta narukvicu ekskluzivno na Budi.IN portalu

Budi.IN u vrijeme nakon dodjele najprestižnijih filmskih akademskih nagrada, Oscar, u svojoj promotivnoj akciji predstavlja vam Borboleta nakit sa četiri slavna citata iz Oscarom nagrađivanih filmova; „Frankly my dear, I don't give a damn" nezaboravnog Rhett Buttlera za remek djelo stoljeća Zameo ih vjetar, „We'll always have Paris" kojom je generacije i generacije osvajao Rick Blaine u Oscarovskoj Casablanci, „After all, tomorrow is another day" legendarne rečenice Scarlett O'Hare, kao i najpoznatije ljubavne izjave, koja je s Titanicom obišla svijet; „Jack: Where to miss? Rose: To the stars." Borboleta narukvice osvojile su mnoge poznate dame hrvatskog javnog života, kao što su: Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge, a nadamo se da će i vas!

U ovoj eksluzivnoj ponudi po prvi puta je predstavljena Borboleta linija narukvica dizajnirana od gumiranog konca i pozlaćenog zaštitnog znaka, koja je u ovoj ponudi dostupna u četiri atraktivne boje - žuta, roza, zelena i plava. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naručite svoju Borboleta narukvicu putem call centra na broj 0800-4323 ili online na www.budi.in/shop. Količina je ograničena i ponuda traje do 11.03.2013.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.