To je to što me zanima!

Nassfeld ima SKI HIT, rezervirajte vrhunski odmor

Nassfeld jedno od 10 najboljih zimskih destinacija Austrije i najveće skijalište u Koruškoj poziva goste na vrhunski zimski odmor.
Vidi originalni članak

Nassfeld  jedno od 10 najboljih zimskih destinacija Austrije i najveće skijalište u Koruškoj poziva goste na vrhunski odmor. Impresivna planinska panorama i osiguran snijeg cijele sezone dio su vrhunskog odmora u Nassfeld-u, najvećem skijalištu Koruške.

Rezervirajte svoje mjesto i uživajte u vrhunskom skijanju, gastro delicijama i vrhunskoj wellness ponudi www.nassfeld.hr, Tel.: +385 1 3011 778, Mob.: + 385 99 4156 704

 SKI HIT u Nassfeldu

Zahvaljujući posebnoj mikroklimi Nassfeld se može pohvaliti kao skijalište koje ima osiguran snijegom od početka prosinca do travnja svake godine. 

Topovi za umjetno zasnježivanje dodatno osiguravaju kvalitetan snijeg na svih 110 kilometara dugim stazama ovog najvećeg Koruškog skijališta. 

Velika fleksibilnost rezervacija i pregršt raznovrsnih ponuda dio su usluga koje Nassfeld nudi svojim posjetiteljima. Nassfeld-SkiHit paket jedan je od omiljenih u kojem gosti mogu birati smještaj u željenoj kategoriji u razdoblju od 3 do 7 dana, a u to je uključen i TOPSKI-Pass za 2 ili 6 dana. Depo skija uključen je u cijenu.Rezervirajte ( tu neka je email ; hrvatska@nassfeld.at ) SkiHit već od 568 eura(7N/HP)

Express servis skija na stazi i besplatan depo skija 

Svi skijaši moraju imati servisiranu  opremu  za potpuni užitak skijanja.Brušenje rubova, tuning kao i peglanje vrućim voskom, dostupni su  na stazi.

U Nassfeldu ne morate nositi skije i opremu po cijelom skijalištu.Besplatan depo skija osiguran je na početnoj stanici Milennium expresa i Transdorf Alm–u. 

  • Najam skija u Nassfeldu od 1 eura po danu
  • Najam skija u Nassfeldu za djecu ( do 14 godina i 9 mjeseci starosti) je 1 euro po danu.Odrasli skije mogu iznajmiti za 10 eura po danu.
  • Lože opremljene ležaljkama i WI FI vezom za opuštanje na stazi

Predahnite u jednoj od dvije lože smještene  na otvorenom. Dok udobno zavaljeni uležaljke promatrate krajolik imate i mogućnost pregledavanja email pošte i surfanja internetom jer svaka od loža opremljena je besplatnom  Wi-fi vezom

Idi na 24sata