Obavijesti

Nassfeld ima SKI HIT, rezervirajte vrhunski odmor

Nassfeld ima SKI HIT, rezervirajte vrhunski odmor
7

Nassfeld jedno od 10 najboljih zimskih destinacija Austrije i najveće skijalište u Koruškoj poziva goste na vrhunski zimski odmor.

Nassfeld  jedno od 10 najboljih zimskih destinacija Austrije i najveće skijalište u Koruškoj poziva goste na vrhunski odmor. Impresivna planinska panorama i osiguran snijeg cijele sezone dio su vrhunskog odmora u Nassfeld-u, najvećem skijalištu Koruške.

Rezervirajte svoje mjesto i uživajte u vrhunskom skijanju, gastro delicijama i vrhunskoj wellness ponudi www.nassfeld.hr, Tel.: +385 1 3011 778, Mob.: + 385 99 4156 704

 SKI HIT u Nassfeldu

Zahvaljujući posebnoj mikroklimi Nassfeld se može pohvaliti kao skijalište koje ima osiguran snijegom od početka prosinca do travnja svake godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Topovi za umjetno zasnježivanje dodatno osiguravaju kvalitetan snijeg na svih 110 kilometara dugim stazama ovog najvećeg Koruškog skijališta. 

Velika fleksibilnost rezervacija i pregršt raznovrsnih ponuda dio su usluga koje Nassfeld nudi svojim posjetiteljima. Nassfeld-SkiHit paket jedan je od omiljenih u kojem gosti mogu birati smještaj u željenoj kategoriji u razdoblju od 3 do 7 dana, a u to je uključen i TOPSKI-Pass za 2 ili 6 dana. Depo skija uključen je u cijenu.Rezervirajte ( tu neka je email ; hrvatska@nassfeld.at ) SkiHit već od 568 eura(7N/HP)

Express servis skija na stazi i besplatan depo skija 

Svi skijaši moraju imati servisiranu  opremu  za potpuni užitak skijanja.Brušenje rubova, tuning kao i peglanje vrućim voskom, dostupni su  na stazi.

U Nassfeldu ne morate nositi skije i opremu po cijelom skijalištu.Besplatan depo skija osiguran je na početnoj stanici Milennium expresa i Transdorf Alm–u. 

  • Najam skija u Nassfeldu od 1 eura po danu
  • Najam skija u Nassfeldu za djecu ( do 14 godina i 9 mjeseci starosti) je 1 euro po danu.Odrasli skije mogu iznajmiti za 10 eura po danu.
  • Lože opremljene ležaljkama i WI FI vezom za opuštanje na stazi

Predahnite u jednoj od dvije lože smještene  na otvorenom. Dok udobno zavaljeni uležaljke promatrate krajolik imate i mogućnost pregledavanja email pošte i surfanja internetom jer svaka od loža opremljena je besplatnom  Wi-fi vezom

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag