To je to što me zanima!

Za promjenu, ovdje studenti napokon imaju glavnu riječ!

Dosadilo nam je u reklamama viđati ljude koji su lijepi i popularni, ali zapravo nemaju nikakve veze s onim što promoviraju. No jedna se banka odvažila na drugačiji, autentičan pristup tako da je angažirala same korisnike
Vidi originalni članak

U Privrednoj banci Zagreb shvatili su da njihove usluge za studente najbolje mogu promovirati oni koji ih koriste, dakle sami studenti. Stoga su angažirali četiri studenta, koji su uz to i video blogeri u svojim područjima:

  • Ivana (beauty)
  • Ivona (lifestyle)
  • Filip (sport)
  • Paolo (business)

Ovi su studenti dobili priliku proći svoje prvo profesionalno snimanje. Imali su pritom sreću što su bili pod budnim i stručnim okom mentora: Gorana (art director), Petra (digital executive director), Tina (digital account manager) i Dime (producent). Prije nego što pregledate te njihove postove, pogledajte kako su se snašli na snimanju.

Visoko obrazovanje Htjeli biste studirati, ali nemate novaca? Evo što možete učiniti

Okupljanje ekipe i međusobno upoznavanje protječu u iščekivanju i laganoj nervozi...

... ali brzo su se opustili, upoznali s mentorima i upijali svaku njihovu riječ.

Ivana se prepustila iskusnim rukama visažista i (možda) popila vodu iz vaze...

Ivona je na snimanju imala mali problem s internetom, a u kadar se ubacio i jedan kućni ljubimac.

 

Iako studenti obično nisu posve financijski samostalni, putem PBZ-ove specijalizirane ponude mogu imati bankarske usluge u skladu sa svojim potrebama, primjerice tekući račun u kunama i u stranoj valuti, žiro-račun u kunama, Visa Inspire karticu i American Express Start Card za studente. Obzirom na visoku tehnološku osviještenost mladih ljudi, u ponudu je uključena i usluga PBZ digitalnog bankarstva (internetsko i mobilno bankarstvo). Zahvaljujući svemu tome, mogu se osjećati kao punopravni klijenti banke. Ako ste student ili roditelj studenta, obratite pozornost na nove videoblogove mladih ljudi koje ste upravo upoznali.

POMNO BIRAJTE Studentski poslovi: saznajte gdje ih tražiti i na što paziti!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Spirala 29.06.2018.

    Banke su masonsko zlo.

  • arni 27.06.2018.

    Bolesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare