To je to što me zanima!

Postala su stvar prošlosti: ma tko još danas piše pisma?

I sami znate da je danas pisanje pisama sve rijeđe, no još uvijek ima pojedinaca koji će svoje misli, želje i osjećaje prije izbaciti na komad papira, nego poslati sms-om. Ispunite anketu i otkrijte nam jeste li i vi među njima
Vidi originalni članak

U današnje vrijeme malo je ljudi koji su spremni odvojiti vrijeme kako bi napisali pismo ili razglednicu. Zašto je to tako? U vremenu kad putem interneta možemo naručiti hranu ili kupiti auto i tako uštedjeti na vremenu, pisanje pisama za većinu je postalo staromodno. No, svi ćemo se složiti da niti jedan e-mail ili poruka na mobitelu ne mogu zamijeniti osjećaj kada u sandučiću ugledate pismo naslovljeno upravo na vas.

Također, sigurno ste čuli barem za jednu ljubavnu priču koja je započela pisanjem ljubavnih pisama, naročito u prijašnja vremena, kada nije bilo drugog načina komunikacije. Tu je i određeno iščekivanje kada će pismo doći, kao i nestrpljivost pošiljatelja kakav će odgovor dobiti. Danas, očekujemo da nam osoba u roku par minuta odgovori na WhatsApp, a ako vidimo seen bez odgovora, ne obuzme nas neka sreća.

No, činjenica je da nam je komunikacija u današnje vrijeme daleko lakša, brža i jednostavnija. Zato nas zanima jeste li vi pobornici nove tehnologije i slanja poruka ili tu i tamo još uvijek znate napisati pokoje pismo?

Fill out my online form.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • 18.05.2018.

    Ja ih pišem. Svakog Božića i Uskrsa i čestitke. Kao i osobno sročene čestitke za vjenčanje, rođenje djeteta, krštenje. Razglednice s putovanja. Neki od primatelja ih čuvaju kao drage uspomene.

  • tiha xena 18.05.2018.

    pišu ih oni koji im je to ostao jedini način da dođu do neke osobe makar im je ta osoba blokirala ostale kanale komunikacije

  • Blesimetar1 18.05.2018.

    A ovrha mi stigne pisanim putem..vole stare običaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare