Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postala su stvar prošlosti: ma tko još danas piše pisma?

I sami znate da je danas pisanje pisama sve rijeđe, no još uvijek ima pojedinaca koji će svoje misli, želje i osjećaje prije izbaciti na komad papira, nego poslati sms-om. Ispunite anketu i otkrijte nam jeste li i vi među njima

Foto: Pexels
10 komentara

U današnje vrijeme malo je ljudi koji su spremni odvojiti vrijeme kako bi napisali pismo ili razglednicu. Zašto je to tako? U vremenu kad putem interneta možemo naručiti hranu ili kupiti auto i tako uštedjeti na vremenu, pisanje pisama za većinu je postalo staromodno. No, svi ćemo se složiti da niti jedan e-mail ili poruka na mobitelu ne mogu zamijeniti osjećaj kada u sandučiću ugledate pismo naslovljeno upravo na vas.

Također, sigurno ste čuli barem za jednu ljubavnu priču koja je započela pisanjem ljubavnih pisama, naročito u prijašnja vremena, kada nije bilo drugog načina komunikacije. Tu je i određeno iščekivanje kada će pismo doći, kao i nestrpljivost pošiljatelja kakav će odgovor dobiti. Danas, očekujemo da nam osoba u roku par minuta odgovori na WhatsApp, a ako vidimo seen bez odgovora, ne obuzme nas neka sreća.

No, činjenica je da nam je komunikacija u današnje vrijeme daleko lakša, brža i jednostavnija. Zato nas zanima jeste li vi pobornici nove tehnologije i slanja poruka ili tu i tamo još uvijek znate napisati pokoje pismo?

Fill out my online form.
Možda vas zanima i ovo:
Message