To je to što me zanima!

24express o Čačićevih 400 mil. kn, ratu u HDZ-u, Milinoviću...

Otkrivamo tko je zbog najomraženijeg čovjeka Milanovićeve vlade Radimira Čačića spavao na livadi i uzaludno čekao pred bankom plaće. Čitajte sve o ratu u HDZ-u
Vidi originalni članak

Odakle prvom potpredsjedniku Vlade kuće, hoteli, zemljišta, tvrtke, vile deset puta vrjednije od imovine koju je prijavio u imovinskoj kartici istražili su novinari 24expressa.

Otkrili su i tko je zbog najomraženijeg čovjeka Milanovićeve vlade Radimira Čačića spavao na livadi i uzaludno čekao pred bankom plaće. U HDZ-u se vode otvorene bitke oko preuzimanja glavnih fotelja u stranci. Što nudi, a koga kudi otkriva i kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović. 

Pročitajte sve o “rupičastim” projektima Kukuriku vlade, koja bi trebala izvući Hrvatsku iz krize. Najčitaniji tjednik otkriva groblje vila kao rezultat uništavanja zagrebačkog naselja vrijednog 18,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_21162 17.03.2012.

    Evolucija čini čuda; do sada smo bili Sanaderove ovce a sada postajemo Čačićevi kmetovi.

  • nevjerni_vjernik 16.03.2012.

    Sanader za Čačića nije niti "crno pod noktom".Sanader je u reštu a Čačić je PRVI dopredsjednik današnje vlade.Dok je ovaca,bit će i vune.

  • skliki9 16.03.2012.

    ma baš me briga za njega ja samo hoču da više živim normalno da svojoj djeci mogu kupiti kruh i da radim, oni ču se svi snaći i živjeti bolje od nas uvjek jer ih nije briga za nas obićne ljude ,a mi smo toliko glup narod da se neznamo izboriti za svoju budučnost i budućnost naše dijece jer samo šutimo i šutimo toliki ljudi bez posala,svaki dan otkazi,svaki dan poskupljenja pa dokle više u stvari mi smo robovi i ništa više i tako će nam biti sve dok nas ima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare