To je to što me zanima!

24sataExpress: Od Lukine smrti nisam zaplakala...

Suzana Ritz obećala je svome sinu Luki kad je imao deset godina da nikad neće plakati. Zato i danas skriva suze od svih, no svoju bol ne može nikako sakriti...
Vidi originalni članak

Luka me prvi put vidio da plačem kad je imao deset godina. Rekao mi je kako mu ništa nije gore od mojih suza. Zato se suzdržavam i ne želim se rasplakati u javnosti. Ne želim suosjećanje na suze. Naš pravi život, naša stvarnost, počinje tek kad zatvorimo vrata stana - priznaje Suzana Ritz, dok sporim kretnjama lista fotoalbum s čijih se stranica smiješi tako drago lice njenog neprežaljenog jedinca. Preminuo je 12. lipnja 2008. godine od posljedica teških ozljeda zadobivenih u napadu grupe huligana koji su ga napali bez povoda. a 24sata Express kaže kako je najveća laž da vrijeme liječi sve rane.

- To je samo lažna utjeha. Otako Luke nema, iz dana u dan sve nam više nedostaje. Kad žena ostane bez muža, ona je udovica, kada dijete ostane bez roditelja, ono je siroče. Ali nema naziva za roditelje koji ostanu bez djece jer to nije normalno - započela je ispovijest Suzana.

>>>Više pročitajte u 24sataExpressu!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare