To je to što me zanima!

24sataExpress: Preživio sam streljanu na golu Medveščaka

Reporter 24sataExpressa bio je na golu Medveščaka te je nosio petnaestak kilograma opreme. Pokušao je obraniti gol hokejašu Robbyju Sandrocku
Vidi originalni članak

Kaciga mi stišće glavu, borim se sa sobom i petnaestak kilograma opreme trudeći se ostati na ledu, a tridesetak metara dalje s pakom i palicom stoji Robby Sandrock, Medveščakov čovjek s najjačim udarcem u EBEL-u. Nisam ni trepnuo, a pak mi je poput metka fijuknuo kraj ramena i zabio se u pleksiglas iza gola. Dobro je, pomislio sam, no Kanađanin je drugi put bio precizniji...

Nisam ni trepnuo, a Sandrock me pogodio ravno u prsa. Da nisam imao svu silu štitnika na sebi polomio bi mi prsni koš, no ni ovako nije bilo ugodno stati pred pak koji leti brzinom do 180 kilometara na sat. 

>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cobervu 25.01.2011.

    ima nesto sto nisi probao skakanje bungee jumpa okacenog o vrat e ako to prezivis onda ce valjda da se predomisle pa ce da te ostave na miru.

  • jonah 25.01.2011.

    pa Stjepane crni ko to tebe tamo u redakciji ne voli :-))) prvo football (http://www.24sata.hr/sport/prezivio-razbijanje-nas-novinar-trenirao-football-112639 ), sad hokej, a čini mi se da se tvoj urednik neće zaustavit dok te ne ubije :-) možda da te pošalje na padobranstvo ili nešto slično... ali bez zaj.. svaka čast care!

  • aragon 24.01.2011.

    ko vam kriv sta se svi vi drzite ko balerine

Komentiraj...
Vidi sve komentare