To je to što me zanima!

Muškarcu (77) ukrali kartice i podizali novac na bankomatu

Osim toga, 19-godišnjaka policija sumnjiči i za dva kaznena djela počinjena tijekom rujna i listopada ove godine na štetu dvojice vozača taksija
Vidi originalni članak

Riječka policija prijavila je dvojicu mladića, starosti 19 i 20 godina, zbog više kaznenih djela, uglavnom krađe. Sumnjiče ih da su početkom rujna ove godine u Rijeci na drzak način okrali 77-godišnjeg hrvatskog državljanina kojem su ukrali mobitel, novčanik s novcem, osobnim ispravama i bankovnim karticama, te potom s otuđenom karticom u dva navrata na bankomatu podignuli novac. Spomenutoga su tako oštetili za sveukupno 11.500 kuna.

Osim toga, 19-godišnjaka policija sumnjiči i za dva kaznena djela počinjena tijekom rujna i listopada ove godine na štetu dvojice vozača taksija. U oba slučaja otuđio im novčanike, a u jednom je to učinio i uz prijetnju. Sveukupna šteta u ova dva događaja procjenjuje se na oko 1.400 kuna.

Zbog svega 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kaznena djela teške krađe, krađe i razbojništva, te za po dva kaznena djela računalne prijevare i krivotvorenja isprave, dok je  20-godišnjak kazneno prijavljen za djelo teške krađe, te po dva kaznena djela računalne prijevare i krivotvorenja isprave.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nori 🖖 15.10.2018.

    Kako su saznali pin?

Komentiraj...
Vidi sve komentare