To je to što me zanima!

A. Bauk: Tražimo se riješi pitanje glasanja dijaspore

Za predsjednika gradske organizacije SDP-a za grad Imotski na konvenciji je ponovno izabran profesor Branko Milardović. Došao je A. Bauk
Vidi originalni članak

Za predsjednika gradske organizacije SDP-a za grad Imotski na konvenciji je ponovno izabran profesor Branko Milardović. Uz članstvo i mnogobrojne goste konvenciji su nazočili i predsjednik županijske organizacije SDP-a Veljan Radojković te Arsen Bauk, saborski zastupnik koji ni ovom prigodom nije štedio vladajući HDZ s koalicijskim partnerima.
- Sa sedamdeset i osam zastupnika krha je vladajuća saborska koalicija. Ne damo potporu za ustavne promjene sve dok se ne riješi pitanje glasovanja dijaspore - poručio je Bauk.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Raziel CRO 25.04.2010.

    Pravo glasa trebaju imat oni koji u Hrvatskoj plačaju porez i koji imaju prebivalište ,tj zaista žive u Hrvatskoj, a ne prijavljen boravak.Isto se odnosi i na dječije doplatke,porodiljne naknade,socijalna primanja,partizanske mirovine i ostalo.Trebale bi inspekcije pročešljat malo popise pa bi na brzaka nakupili novaca za ukidanje kriznog poreza,a još bi i ostalo.Isto tako prvo izgradite svoju državu ,pa tek onda gradite susjedima. Ne da nam je pola zemlje u ruševinama, a u Sarajevu grade teniske terene.

  • hogar0071 25.04.2010.

    Kao da nemamo dovoljno budala u hrvatskoj koji ce glasati za HDZ, nego nam trebaju jos iz dijaspore.

  • PapaŠtrumpf 25.04.2010.

    Pola hercegovine prijavljeno u Imotski i Vrgorac, oni iz Njemačke dođu 5 dana za Božić i 3 dana za Uskrs itd itd...i onda meni takvi određuje tko će mi biti na vlasti....jooooj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare