To je to što me zanima!

"A. Korušec sigurno neće biti zastupnik u Saboru"

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je večeras na konferenciji u Varaždinu kako Antun Korušec sigurno neće biti zastupnik u Saboru
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor rekao je u četvrtak na konferenciji za medije u Varaždinu kako Antun Korušec sigurno neće biti zastupnik u Saboru.
- Ili će Đurđa Adlešič aktivirati svoj mandat ili će HSLS tražiti svoj mandat natrag i postaviti svoga zamjenskog zastupnika - rekao je Kosor. Varaždinski HSLS-ovci neće izlaziti iz stranke, ali će podržavati Ivana Čehoka kao gradonačelnika, piše Večernji list.
- Nećemo opstruirati interese grada i podržat ćemo kvalitetne projekte u Varaždinu - rekao je Kosor i dodao kako su Čehok i Đurđa Adlešič puno dali za HSLS, ali da je došlo vrijeme je da stranka ide dalje i bez njih. Kosor je istaknuo i kako je odluka o izlasku iz vladajuće koalicije bila teška, ali da će se dugoročno isplatiti. Zaključio je da su to prepoznali i članovi stranke koju je u posljednjih tjedan dana napustilo samo deset od oko 12.000 članova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare