To je to što me zanima!

Abramovičeva jahta moći će se iznajmiti za 15 mil. kuna tjedno

Nakon što je lani njemačkom brodogradilištu isplatio 3 milijarde kuna za gradnju, Abramovič je Eclipse dao u čarter. Održavanje godišnje stoji oko 300 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Najveća svjetska jahta Eclipse, u vlasništvu Romana Abramoviča, će ovog ljeta prvi put uploviti u Jadran. Još uvijek je nepoznato hoće li na njoj biti ruski tajkun ili putnici koji su je iznajmili po cijeni od 15 milijuna kuna na tjedan. 

Naime, nakon što je lani njemačkom brodogradilištu isplatio 3 milijarde kuna za njenu gradnju, Abramovič je Eclipse dao u čarter. Održavanje ove gigajahte godišnje stoji oko 300 milijuna kuna, pa ne čudi što Abramovič taj iznos nastoji amortizirati najmom, piše Slobodna Dalmacija.

Eclipse je dugačka 163 metra, može ugostiti 30 putnika o kojima brine 70 članova posade. Jahta ima tri heliodroma, dva bazena, wellness centar, blindirana stakla i proturaketni štit. Nepoznato je da li je neki besramno bogati Hrvat već rezervirao tjedan na Eclipseu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nata callahan 20.06.2012.

    da je sanader jos premijer, eclipse bi cijelo ljeto plovila jadranom

  • mrki_5 20.06.2012.

    Abrame zar zbilja želiš da slavko baci oko i na tvoju barku? spičkaće ti takve poreze da če ti rusija malo bit.....

  • Derim 20.06.2012.

    30 gostiju 70 clanova posade!!hahahaKoliko je u tih 70 eskort djevojaka iz Hrvatske!?Prvo cijena jahte nisam vidio racun-a mora covjek nekako oprati pare!

Komentiraj...
Vidi sve komentare