To je to što me zanima!

Ademi podržao Josipovića u 2. krugu, T. Blaškić nije

Josipović je dobio pismo potpore od istaknutih hrvatskih generala i branitelja. Ožić Bebek ostaje u HDZ-u iako je javno podržao Milana Bandića
Vidi originalni članak

Pismo potpore stiglo je u srijedu Ivi Josipoviću koje su potpisali neki istaknuti hrvatski generali i branitelji, kao što su Rahim Ademi i Branko Borković - Mladi Jastreb. Podupiru Josipovićev stav o objavi registra hrvatskih branitelja te kažu kako ne žele da se u njihovo ime daje potpora Milanu Bandiću. Tvrde kako je laž da je Ivo Josipović pisao optužnice protiv branitelja. Blaškić je isprva također bio na popisu, nio sam Blaškić za Večernji list dematirao je svoju podršku Josipoviću.

MAKARSKI GRADONAČELNIK PROŠAO BEZ SANKCIJE, HDZ U BIH POZIVA ČLANOVE DA GLASUJU ZA BANDIĆA
Marko Ožić Bebek, makarski gradonačelnik, i dalje je član HDZ-a iako je javno dao potporu Milanu Bandiću. Protiv Ožić Bebek neće biti sankcija, piše Index.hr.
Predsjedništva HDZ-a BiH i HDZ1990 pozvali su u srijedu članove da podrže Milana Bandića, iako je predsjednica stranke, Jadranka Kosor, istaknula kako HDZ u drugom krugu neće podržati nijednog od kandidata. Mediji iz BiH navode kako je razlog podršci Bandićevo jasno iskazivanje stajališta o Bosni i Hercegovini.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • demonter 03.01.2010.

    glupost, ma kakva podrška branitelja, hahaha

  • mmeegg 01.01.2010.

    neznam s kojim pravom nam biraju predsjednika oni koji našoj domovini ne plaćaju pdv,nemaju na autu hrvatske registarske pločice? zar nam treba predsjednik da nas sramoti po svijetu,o njegovim aferama i preljubničkim i političkom mogla bi se biblija napisati a kakti veliiki vjernik,sačuvaj me bože takvih vjernika.

  • mmeegg 01.01.2010.

    ha ha dari a kaj je Bandić bil do jučer? i on je velika hrvatina,opustošio naš lijepi zagreb grad,skupa sa svojim kumovima,ma idealan za predsjednika,samo neznam kaj još imaju za ukrasti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare