To je to što me zanima!

Adlešič se vraća u Sabor, a o Sanaderu će odlučiti u srijedu

Adlešič u Sabor može u četvrtak, kada prestaje mandat Antunu Korušecu. SDP-ovci su se bunili jer se nije raspravljalo o Ivi Sanaderu i Mladenu Barišiću
Vidi originalni članak

Đurđa Adlešič se može vratiti u saborske klupe, izvijestilo je danas Mandatno-imunitetno povjerenstvo. Ona je predala zahtjev za prestanak mirovanja mandata 13. listopada, a u Sabor može tek od četvrtka, jer mora proći rok od osam dana. Nju je u Saboru mijenjao Antun Korušec kojem u četvrtak prestaje važiti mandat, javlja HTV. Navodno će preuzeti čelno mjesto u Klubu nezavisnih zastupnika. Odluku MIP-a još mora potvrditi Sabor na plenarnoj sjednici. Arsen Bauk i Gordana Sobol, članovi SDP-a, pobunili su se jer se u utorak nije odmah govorilo i o mandatima Ive Sanadera i Mladena Barišića. Sesvečan im je poručio kako vodi računa o rokovima te će sve doći u pravo vrijeme na raspravu. 

O Sanaderu u Barišiću u srijedu 

Rekao je kako bi MIP o Sanaderovom i Barišićevom mandatu trebao raspravljati u srijedu u 16 sati. Sanader je 14. listopada uputio zahtjev za aktiviranje zastupničkog mandata.Đurđa Adlešič se može vratiti u saborske klupe, izvijestilo je danas Mandatno-imunitetno povjerenstvo. Ona je predala zahtjev za prestanak mirovanja mandata 13. listopada, a u Sabor može tek od četvrtka, jer mora proći rok od osam dana. Nju je u Saboru mijenjao Antun Korušec kojem u četvrtak prestaje važiti mandat, javlja HTV. Navodno će preuzeti čelno mjesto u Klubu nezavisnih zastupnika. Odluku MIP-a još mora potvrditi Sabor na plenarnoj sjednici.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare