To je to što me zanima!

Adlešič ne želi biti šefica HSLS-a, ali ostaje u Vladi

Đurđa Adlešič kaže da je došlo vrijeme za nove generacije. Stranku će voditi još četiri mjeseca, do izbornog sabora HSLS-a u studenom...
Vidi originalni članak

Đurđa Adlešič povlači se s mjesta predsjednice HSLS-a, ali kaže da ostaje potpredsjednica Vlade.
- Mislim da je vrijeme za neke nove generacije - rekla je.
Na pitanje postoli li drugi razlog, bolest ili umor, što odlazi s čelnog mjesta stranke Adlešič je uzvratila:
- A tko nije umoran od vas nek se javi - rekla je.
Adlešič će HSLS voditi još četiri mjeseca, odnosno do studenog, a na izbornom saboru stranke neće se kandidirati za čelno mjesto stranke. Za mjesto novog predsjednika HSLS-a sad imaju nekoliko kandidata. Među njima je i Darinko Kosor. HSLS i dalje ostaje stabilan koalicijski partner, a poduprijet će žestoke i nužne rezove koje Vlada namjerava poduzeti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • reines 21.07.2009.

    bluesky...može biti...činjenica je da je s dva /2/ slovom i brojem zastupnička mjesta došla na stranu vladajuće koalicije....a to joj ne služi nimalo na čast, pogotovo još danas kad dobro vidimo u kakav nas je mrak to zajedništvo sa kradezeom odvelo.

  • bluesky 21.07.2009.

    Ja za ovo povlačenje znam ima pola godine(šuškalo se još davnije ali nije bilo adekvatnog nasljednika)i znam da je u pitanju njena iscrpljujuća bolest i taj ogroman stres joj nimalo ne pomaže(pa zaboga ženi je otvarana lubanja).đurđi želim puno zdravlja i mira.Žena je na svom mjestu,ali od muških šovinističkih spodoba u vladi ne može niti jedna žena doć do izražaja.tko je god imao prilke se susresti s njom ona je smirena,ugodna i ne pati od \"visine\" i \"nedodirljivosti\".Pozdrav Đurđi!

  • anca 20.07.2009.

    pametno ali ne odlazi iz Vlade, money,money, money....

Komentiraj...
Vidi sve komentare