To je to što me zanima!

Adlešič podnijela ostavku, premijerka tvrdi da nije

Adlešič je rekla kako joj nakon svega treba odmor da donese konačnu odluku. Od ponedjeljka je u formalnoj ostavci, a premijerka Kosor tvrdi da nije
Vidi originalni članak

Đurđa Adlešič je u razgovoru s premijerkom Kosor u ponedjeljak podnijela ostavku na mjesto potpredsjednice Vlade. Nije iznijela planove za budućnost, a rekla je kako joj nakon svega što se događalo treba odmor da donese konačnu odluku, piše Dnevnik.hr. Istaknula je kako je od ponedjeljka u formalnoj ostavci.
HSLS je u subotu napustio vladajuću koaliciju, a Darinko Kosor je rekao kako su nezadovoljni radom Vlade. Istaknuo je da u posljednjih sedam mjeseci HDZ nije prihvatio ni jedan prijedlog HSLS-a, a na posljednjem su sastanku iz HDZ-a optužili HSLS da je nelojalan partner. Premijerka je istaknula da HSLS nije nitko optuživao za nelojalnost, a na sastanku su dogovarali buduće korake. S predsjednikom HSLS-a, Darinkom Kosorom, premijerka nije stigla razgovarati do odluke o izlasku iz koalicije te smatra kako je tu riječ o strahu. Jadranka Kosor smatra kako Vlada ima sigurnu podršku u parlamentu, a istaknula je kako joj Đurđa Adlešič nije najavila svoju ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • danijel_ck 12.07.2010.

    koju uopce funkciju ima Durda Adlesic u Hrvatskoj?

  • Win32 12.07.2010.

    Nije vrag da više ne može uživat s njima?

  • Klindarija 12.07.2010.

    Kada ce ostali slijediti njen primjer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare