To je to što me zanima!

Adrenalinski park: Pogledajte Jadran bolje nego galebovi

U Dramlju kraj Crikvenice otvara se jedinstveni Zip Line - spust po čeličnom užetu iznad mora. Turisti već čekaju u redu. Adrenalinski park Crikvenica financirali su Europska unija i Ministarstvo turizma
Vidi originalni članak

Početna točka avanture nalazi se na 35 metara visine. Ondje vas zaposlenici vežu i osiguraju te ste spremni za spust. Jedino morate odlučiti hoćete li na kraju završiti na suhom ili u vodi.

Dio je to nove avanture koju je ovaj tjedan svima predstavila Turistička zajednica grada Crikvenice. Nedaleko od grada, na poluootočiću Kačjak, Adrenalinski park Crikvenica postavio je pola kilometra čeličnog užeta iznad vode. Učvrstili su ga na tri strane i pokrenuli jedinstveni hrvatski Zip Line. Naime, kad vas osiguraju i kad se odgurnete, prijeći ćete 500 metara iznad vode. Zadnjih 50 metara adrenalinski ovisnici provest će tik iznad površine.

Cijeli spust traje oko 30 sekundi, a zainteresirani će juriti brzinom od 60 kilometara na sat. Sve do prije nekoliko dana takvo iskustvo bilo je rezervirano samo za galebove i ostale ptice.

- Na ideju smo došli po uzoru na Haiti i Japan. Sama gradnja trajala je oko dva mjeseca. U tandemu s roditeljima mogu ići i djeca - rekao je Geza Burkovszky iz Adrenalin parka Crikvenica.

Svečano otvorenje planiraju već sutra.     

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 26.06.2016.

    Ne mogu procitati clanak od VIPove reklame koja se nema di ugasiti jvpm

  • _LORD_ 24.06.2016.

    "Ne gledamo prošlost" ,al i drugi šta pišu iste komentare. Jednotavno ne kužim zašto vi to pišete a trebali bi mi iako nije priznat genocid svi znamo sta se dogadalo u Srebrenici,škabrnji,Vukovaru itd.. Respect svima iz Srbije al nećemo zaboravit vaše namjere u osnivanju Velike Srbije vaših predaka. Trenutno nije bitno dali ste Srbi ,Makedonci ni slovenvi,BiH jer nemamo šta vršit agresiju ni mržnju prema vama ,jer vremena se mjenjaju niste vi više oni koji "Lideri" koji šalju bilesne ljide iz umobolnice da kolku Hrvate .. Zato , Ne živimo u prošlosti i trebamo se okrenut budućnosti.. divnno

  • -wakeTfUp- 24.06.2016.

    hahaha, država nam ne može ni parsto metara sajle financirati bez da zavuče ruku u "eu fond". pjcp. od nekad ponosnog naroda koji je svoju državu, svojim rukama izgradio - dovelo nas do situacije da ovakve "pič**e dimove" nemremo platit. ali eto, ponosni smo na loptanje. to je ponos 21.st. svi lipo u tripi**ematerine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare