Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Adrenalinski park: Pogledajte Jadran bolje nego galebovi

U Dramlju kraj Crikvenice otvara se jedinstveni Zip Line - spust po čeličnom užetu iznad mora. Turisti već čekaju u redu. Adrenalinski park Crikvenica financirali su Europska unija i Ministarstvo turizma

Foto: Adrenalin park Crikvenica
31 komentara

Početna točka avanture nalazi se na 35 metara visine. Ondje vas zaposlenici vežu i osiguraju te ste spremni za spust. Jedino morate odlučiti hoćete li na kraju završiti na suhom ili u vodi.

Dio je to nove avanture koju je ovaj tjedan svima predstavila Turistička zajednica grada Crikvenice. Nedaleko od grada, na poluootočiću Kačjak, Adrenalinski park Crikvenica postavio je pola kilometra čeličnog užeta iznad vode. Učvrstili su ga na tri strane i pokrenuli jedinstveni hrvatski Zip Line. Naime, kad vas osiguraju i kad se odgurnete, prijeći ćete 500 metara iznad vode. Zadnjih 50 metara adrenalinski ovisnici provest će tik iznad površine.

Cijeli spust traje oko 30 sekundi, a zainteresirani će juriti brzinom od 60 kilometara na sat. Sve do prije nekoliko dana takvo iskustvo bilo je rezervirano samo za galebove i ostale ptice.

- Na ideju smo došli po uzoru na Haiti i Japan. Sama gradnja trajala je oko dva mjeseca. U tandemu s roditeljima mogu ići i djeca - rekao je Geza Burkovszky iz Adrenalin parka Crikvenica.

Svečano otvorenje planiraju već sutra.     

Foto: Adrenalin park Crikvenica

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message