To je to što me zanima!

Afera: Članovi partije snimljeni goli s dvije djevojke u hotelu

Fotografije su navodno snimljene 2007. godine u jednom hotelu. Prema kineskom zakonu za grupni seks se može dobiti i kazna zatvora od najviše pet godina
Vidi originalni članak

Fotografije seksualnih orgija preplavile su kineski 'twitter' Weibo. Na fotografijama su tri gola muškarca i dvije razgolićene žene. Navodno su snimljeni u jednom hotelu. Na nekima su potpuno goli i vode ljubav. 

Prema pisanju Corriere della Sera jedan od muškaraca na fotografiji je Wang Minsheng, tajnik komunističke partije u Lijiangu. Corriere navodi i kako je Wang suspendiran te da je pod istragom. 

Chinadaily pak piše kako Wang nije na fotografiji te kako su ga greškom zamijenili s nekim tko mu sliči. No Chinadaily navodi kako je jedan od muškaraca na fotografiji Wang Yu, zamjenik tajnika lige komunističke mladeži na sveučilištu Hefei. Njega su maknuli s tog mjesta i izbacili iz članstva partije. Istu je kaznu dobila i njegova supruga koja je radila u srednjoj školi. 

Fotografije su navodno snimljene 2007. godine. 

Corriere navodi kako oni koji su zbog njih prozvani tvrde da su fotografije obrađene u photoshopu. Prema kineskom zakonu za grupni seks se može dobiti i kazna zatvora od pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • snowman_1 17.08.2012.

    Ovo dvoje što pokazuju 2 prsta su sigurno u HDZ-u.

  • krnjevo 17.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • diba_1 17.08.2012.

    koji ljepotani, treba ih kazniti što sa svojim slikama plaše ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare