To je to što me zanima!

Afera HEP: Matiću, Bušiću i Čubeliću odredili pritvor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HEP-ov direktor proizvodnje kao i predsjednici nadzornog i upravnog odbora tvrtke Monting pridružili su se Ivanu Mravaku u Remetincu...
Vidi originalni članak

HEP-ov direktor proizvodnje Petar Čubelić, predsjednici nadzornog i upravnog odbora tvrtke Monting Ljubo Bušić i Anto Matić zadržani su u jednomjesečnu istražnom zatvoru, javlja HRT. Njih se sumnjiči da su sudjelovali u nezakonitostima na štetu HEP-a. Čubelić je zadržan u zatvoru jer bi mogao utjecati na svjedoke, a Bušić i Matić zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Oni su se tako pridružili u Remetincu Ivanu Mravaku koji je također osumnjičen. Čubelića, Bušića i Matića USKOK sumnjiči da su Mravaku dali mito u vezi s  ugovorima za radove na sisačkoj termoelektrani i zagrebačkoj toplani. Mravak je od njih uzeo navodno oko 700.000 kuna mita.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavi cvijet 15.06.2010.

    \"Navodno uzeo od njih 700.000 Kn mita.\" Neka kontrola gleda papire, a uz put mito koji je puno teže dokazati. Ako je samo zbog mita, brzo će oni van.

  • deda52 15.06.2010.

    Ovo više nitko ne komentira,pa nije više to intersantno,svaki dan ista priča, USKOK,pa pritvor. Kraj se zna,nedokazana krivnja,svi zdravi, veseli i nevini.

  • šamar 15.06.2010.

    svi ce biti pusteni znamo mi kako to ide u nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare